Kaka Yapmıyor

181 görüntüleme
Ş

Şule ..

21 Ağustos 2026 22:12
7 aylık kızım iki gündür kaka yapmıyor ne yapmalıyım hangi noktada doktora gitmem gerekiyor
.

.....

21 Ağustos 2026 22:19
Benim kızım da kaka yaparken çok zorlanıyor doktorumuz bağırsakları yumusasin rahat yapabilsin diye entoragis damlası verdi ilaç değil aslında probiyotik damla eczacıya sorabilirsiniz
Damla B.

Damla B.

21 Ağustos 2026 22:19
Karnında şişlik sertlik varsa, kaka yapmaya çalışıp yapamıyorsa ve huzursuzsa zaman kaybetmeden götürün. Eğer durumu iyiyse yani kaka yapmamak onu rahatsız etmiyorsa ve hali iyiyse bekleyin gözlemleyin.

Tabi içim rahat etsin derseniz yarın götürün doktora baksınlar bir durum var mı diye
Ş

Şule ..

21 Ağustos 2026 23:13
Damla Beşir
Karnında şişlik sertlik varsa, kaka yapmaya çalışıp yapamıyorsa ve huzursuzsa zaman kaybetmeden götürün. Eğer durumu iyiyse yani kaka yapmamak onu rahatsız etmiyorsa ve hali iyiyse bekleyin gözlemleyin.

Tabi içim rahat etsin derseniz yarın götürün doktora baksınlar bir durum var mı diye
Genel durumu iyi ilk kez kırmızı mercimek verdim o yüzden oldu bence dün az verdim bugün de bilerek olmadı ama ek gıda veremedim
Damla B.

Damla B.

21 Ağustos 2026 23:17
Şule
Genel durumu iyi ilk kez kırmızı mercimek verdim o yüzden oldu bence dün az verdim bugün de bilerek olmadı ama ek gıda veremedim
Yarın gözlemleyin eğer kaka yapmazsa veya huzursuz olursa götürün bi doktora isterseniz. Benim kızım 1 gün yapar 1 gün yapmazdı ek gıdaya geçtiğimizden beri. Doktorumuz her gün yapsa daha iyi ama çok emiyorsa ek gıda alımı azsa olabilir gözlem yap demişti. Siz de genel duruma bakın endişe ediyorsanız götürün. İnşallah sabaha bol kakalı bir bez bulursunuz  
N

Nilhan B.

Premium Üye
22 Ağustos 2026 00:04
Zeytinyağı yemeklerine muhakkak damlatın ben direkt günde bir çay kaşığını geçmemek kaydıyla, iciriyordum. Ek gıdaya başladığında gayet iyiydi fakat bizim de o aylarda kızımın kaka sorunu olmuştu. Çok zorlanarak ve minik minik yaptı bir kaç kez ama üç günü geçirmeyin demişti doktorumuz. Üç gün boyunca yapamazsa muhakkak getirin demişti. Geçmiş olsun.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir