Kaka Yapmıyor

98 görüntüleme
B

Beyzanur B.

14 Şubat 2026 22:41
2 buçuk aylık bebeğim 8 gündür kaka yapmıyor anne sütü ve mana ile besleniyor zeytinyagı da verdik ama fayda etmiyor ilk defa bugün huzursuz olmaya başladı öneriniz var mı
G

Gül K. ..

14 Şubat 2026 22:49
Benim bebeğimde 3 aylıkken öyle oldu 1 kez hastaneye gittik 10 güne kadar normal ama bağırsaklsri kontrol etmemiz lazım dedi ve röntgen çekti bağırsak sesini dinledi fitil verdi fitille yapmazsa lavman yaptırmami söyledi günde 4 çay kaşığı da zeytinyağı verebilirsin dedi ama bana çok geldi 4 Kaşık o yüzden vermedim
G

Gül K. ..

14 Şubat 2026 22:49
Banyo sıcak torba falan deneyin masajla birlikte
B

Beyzanur B.

14 Şubat 2026 22:54

Gül Karakuş

Benim bebeğimde 3 aylıkken öyle oldu 1 kez hastaneye gittik 10 güne kadar normal ama bağırsaklsri kontrol etmemiz lazım dedi ve röntgen çekti bağırsak sesini dinledi fitil verdi fitille yapmazsa lavman yaptırmami söyledi günde 4 çay kaşığı da zeytinyağı verebilirsin dedi ama bana çok geldi 4 Kaşık o yüzden vermedim

Bir şey çoktı mı röntgende
G

Gül K. ..

14 Şubat 2026 23:00
Bağırsak düğümlenmesi tıkanması varmı diye önlem amaçlı bakılıyormus problem çıkmadı haliyle fitil verdikten sonra yaptı zaten kakasını mama sıklığınz ne bilmiyorum ama anne sütünden 15 günü bile bulan bebekler varmış bebeğin alttan gaz çıkarmasu varsa ve huzuru keyfi emmesi yerindeyse sorun olmuyor galiba direkt bunu sordu doktor çünkü özellikle gaz artık rahatsız olmaya başladıysa sizde bir görünün doktora isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir