Kaka Yapmıyor
121 görüntüleme
Ş
Şeyma D.
21 Eylül 2025 00:22
3 aylık kız bebek, emziriyorum 12 gün kaka yapmadı ama sancısı falan yok hiçbir rahatsızlık belirtisi yok fakat dışarı çıkarken mama vermiştim mamadan sonra sırtına kadar kaka yaptı
O günden beri mama vermedim 1 hafta olacak yine kaka yok…
Mama verince yapıyo, emzirince yapmıyo neden olabilir
O günden beri mama vermedim 1 hafta olacak yine kaka yok…
Mama verince yapıyo, emzirince yapmıyo neden olabilir

Ayça K. A.
Hemşire
21 Eylül 2025 00:38
Annesini emen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal. Bebek durumdan rahatsız değilse yapacağınız çok bir eylem yok açıkçası 10 günü geçmeler artarsa bir hekim desteği almanız iyi olur gibi
Ş
Şeyma D.
21 Eylül 2025 00:46
İlk bir hafta yapmadığında doktorum gliserin fitil yazdı onu yaptıktan sonra o gün ve ertesi gün kaka yaptı fakat sonra 12 gün yapmadı, mama verdiğim gün yaptı ve ertesi gün tekrar başladı 1 hafta yapmadı, yine mama vermem gerekti (mecbur kalmadıkça vermiyorum emziriyorum çünkü) o günde sırtına kadar doldurdu,yarın yine bir hafta olacak yine yapmadı… açıkçası mama verince yapıp vermeyince yapmaması kafamı karıştırıyor çünkü bu kabız olmadığı anlamına geliyor bence gayet cıvık emzirilen bebek kakası yapıyor yapınca :(

Ayça K. A.
Hemşire
21 Eylül 2025 07:05
Mama verince yapıyor çünkü anne sütünün neredeyse tamamı sindiriliyor mams öyle değil 💙
Ş
Şeyma D.
21 Eylül 2025 08:31
O zaman sorun yok yapana kadar bekleyeyim .. teşekkürler
H
H. İ.
21 Eylül 2025 12:20
5 aylık bebeğim var benim ki de öyle 3 aydan beri sanırım. Mama verip denemedim hiç ama iki haftalara çıktı artık süre. Karnı yumuşacık gaz sürekli çıkıyor kaka yaptığında da sizinki gibi sırta çıkacak kadar bol miktarda yapıyor çözüm bulamadım bi türlü
Ş
Şeyma D.
21 Eylül 2025 12:26
Aynı şekil benimki de karnı yumuşacık gaz sorunu da yok anlayamadım vallahi 🙄
H
H. İ.
21 Eylül 2025 12:29
Benimki 7 eylülden beri yapmıyor valla 😂
Ş
Şeyma D.
21 Eylül 2025 12:33
Valla bilmiyorum ne yapmalıyız, eczane probiyotik dedi ama doktora göstermeden bişey yapmak istemiyorum doktorda da randevu 6 ekim de 😭
H
H. İ.
22 Eylül 2025 17:01
Benimki bugün yaptı şükür baya çok normal kıvamlı püre gibi
Ş
Şeyma D.
22 Eylül 2025 17:02
Ay hadi darısı başıma ahahahaha 😂