Kaka Yapmayan Bebeğe

195 görüntüleme
H

Halime T.

30 Haziran 2025 11:33
Merhaba kaka yapmayan bebeğe zeytinyağı verilir mi bebeğim kaka yapmıyor 3.5 aylık sadece anne sütü alıyor
M

Merve A.

30 Haziran 2025 11:41
Merhaba benim bebeğimde 8-10 gün ara ile yapıyordu sadece anne sütü ile besleniyor. doktorum normal olduğunu söylemişti zaman geçtikçe düzeliyor.
H

Halime T.

30 Haziran 2025 11:42
Verdiniz mi peki bişey ekstra bişey yapmaya gerek yok sanırım bizim doktorumuzda gerek yok dedi ama huzursuz oluyor bazen ona mı bağlamalıyım aceba
M

Merve A.

30 Haziran 2025 11:47
Bize gliserin fitil vermişti eğer 10 günü geçer ve bebek çok huzursuz olursa yarım uygulayabilirsin demişti 10 günü 1 kere geçirdi bende 1 kez kullandım onun dışında kullanmadım. Evet huzursuzluk yapıyordu özellikle kakasını yapacağı gün bana kök söktürüyordu ama yavaş yavaş geçiyor . Endişelenmeyin eğer başka bir problemi yoksa gün geçtikçe düzene giriyor :)
H

Halime T.

30 Haziran 2025 11:49
Çok teşekkür ederim ❤️
Ayşegül A.

Ayşegül A.

2 Temmuz 2025 13:56
Benim oğlum 47 günlük 5 gündür kaka yapmıyor doktora sordum.sabah akşam anne sütüne 1 çay kaşığı karıştırıp ver demişti.ve probiyotik kullanabilir demişti.ek olarak mama kullanıyoruz.mamaya ekleyebilirsin dedi.normal ama dedi.2 kere verdim çok az yapar gibi oldu ama yok denecek kadar az.ara ara vermeye devam edicem bakalım.çok sık vermekten de korkuyorum.faydasını görürüz inşallah
H

Halime T.

2 Temmuz 2025 14:19
İnşallah şifa olsun❤️
İlsu O.

İlsu O.

5 Temmuz 2025 00:07
Merhaba; 31 haftalık doğdu oğlum 4.ay oldu düzeltilmiş 2 aylık ilk günden beri gaz problemi var devam sütüne başladıktan sonra her gün kaka yapan bebek 5-6 gün yapmaz olmuştu. Eğer bebeğiniz rahatsa sancı, gaz, ağrısı, karında sertlik yoksa, pırtlıyorsa 6-10 gün arası normal karşılanıyor. 5.günün sonunda yapmazsa bize fitil verdi doktorumuz ama daha ihtiyacımız olmadı.
Yoğun bakım sürecinde bağırsak sorunu yaşadık her iki, üç beslemede bir sütüne zeytinyağ damlatıyorlardı. Zeytinyağını direk ağıza vermeyin sütüne ekleyin.
H

Halime T.

5 Temmuz 2025 01:46
Teşekkür ederim ❤️
T

Tuba D.

5 Temmuz 2025 10:19
Benimde bebeğim prematüre düzeltilmiş bir haftalık ama 10 gün yapmayıp 10. Günün akşamı yoğun kıvamlı yeşil renkli kaka yaptı üzerinden bir hafta geçti hala tekrar yapmadı doktora gitmedik herkes normal diyor diye zeytinyağıda verdim başka ne yapılabilir iki gün sonra doktora gidicez
H

Halime T.

5 Temmuz 2025 10:21
Bize fitil verdi fitilin üzerne yaptı ama 2 gündür yine yapmıyor 😂 normal diyorlar evet anne sütü aldığı için sadece gaz çıkışıda varsa sorun olmuyormuş
Ayşegül A.

Ayşegül A.

7 Temmuz 2025 09:17
Bizimki 8.günde yaptı kakasını.zeytinyağı fayda etti sanırım.ama bi yaptıki yani doğumdan bu yana hiç bu kadar dop dolu ve yoğun kıvımlı yapmamıştı.ve yeşildi rengi biraz.taşırmış bi de sırtına kadar😅 zeytinyağı kaynaklıdır sanırım.2 gündür yine yapmıyor.ama şuan zeytinyağı vermicem az daha beklicem bakalım.
H

Halime T.

7 Temmuz 2025 12:40
Bizimde öyle kaç gündür yapmıyor yine zeytinyağı veriyorum bende düzenli günde bir kere ama fayda etmedi hala bilemedim😂 ilk verdiğimizde bizimkife öyle yaptı püre gibi sırta kadar 😂
İ

İrem K.

8 Temmuz 2025 15:50
Bebekler için olan probiyotiklerdrn kullanabilirsin bizde işe yarıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir