Kaka Yapması

124 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

25 Ocak 2026 01:07
Üç buçuk aylık bebeğim var günde yedi sekiz kere kakasını yapıyor normal mi bu acaba aranızda böyle bebeği olan anneler var mı endişe etmeye başladım gerçekten
S

Simay ..

25 Ocak 2026 01:10
anne sütü mü alıyor
Ebru K.

Ebru K.

25 Ocak 2026 01:11
Evet sadece anne sütü
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

25 Ocak 2026 07:32
Anne sütü alırken benim de bebeğim her emme sonrası kaka yapardı ama katı gıdaya geçince günde bir veya 2 kereye düştü
Ebru K.

Ebru K.

25 Ocak 2026 11:00

Mihriban Yıldırım

Anne sütü alırken benim de bebeğim her emme sonrası kaka yapardı ama katı gıdaya geçince günde bir veya 2 kereye düştü

Normal mi sizce peki bir sorun yasamadiniz dimi o süreçte
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

25 Ocak 2026 11:04
Gayet normal hiçbir sorun yaşamadık aksine ek gıdaya [6.ayda](6.ayda) geçtiğimizde neredeyse hiç kabızlık yaşamadı gün aşırı kakasını mutlaka yaptı şuan 9 aylık olucak
Begüm

Begüm

25 Ocak 2026 20:40
Tereyağı mı yiyorsunuz? Ben emzirdiğim dönem başıma bu gelmişti ve tereyağın sütten geçerek bağırsak çalıştırdığını duymuştum ama bebeğim zaten kolik ve çok gazlıydı bu sayede rahatladığını düşündüm
Ebru K.

Ebru K.

25 Ocak 2026 21:37

Begüm

Tereyağı mı yiyorsunuz? Ben emzirdiğim dönem başıma bu gelmişti ve tereyağın sütten geçerek bağırsak çalıştırdığını duymuştum ama bebeğim zaten kolik ve çok gazlıydı bu sayede rahatladığını düşündüm

Yok hayır tereyağ çok tüketmiyorum
Ebru K.

Ebru K.

25 Ocak 2026 21:38

Ebru Kaya

Yok hayır tereyağ çok tüketmiyorum

Allah'tan kolik bir bebek değil çok şükür gaz sorunumuz kalmadı hiç kendi kendine çıkarıyor
Begüm

Begüm

27 Ocak 2026 00:08
Ben çok sorun yaşadım böyle çözmüştüm bilerek yaptığım bir şey değildi ama sonradan fark ettim demek ki kendi bünyesi öyle yapamasa daha çok sorun yaşarsınız aslında bence iyi bi şey rengi filan güzelse anneannem sütün yaradığını söyler ama bilemiyorum yine de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir