Kaka Yapmamaya Mama Çözümü
86 görüntüleme
D
Dilara G. ..
7 Haziran 2025 20:56
Merhaba oğlum 18 haftalık.
Sadece anne sütü alıyor. Eskiden bu şekilde değildi ancak rotavirüs aşısından sonra kaka sıklığı çok azaldı. Çiş sayımız gayet iyi. En son 5 gün kaka yapmayınca doktor fitil verdi. Şimdi yine 5 gündür yapmıyor. Doktorum böyle olursa mama ver günde 3 kere dedi ama sırf bu nedenle mama vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Sadece anne sütü alıyor. Eskiden bu şekilde değildi ancak rotavirüs aşısından sonra kaka sıklığı çok azaldı. Çiş sayımız gayet iyi. En son 5 gün kaka yapmayınca doktor fitil verdi. Şimdi yine 5 gündür yapmıyor. Doktorum böyle olursa mama ver günde 3 kere dedi ama sırf bu nedenle mama vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Hilal T.
8 Haziran 2025 06:02
Çok normal benim kizım 10 gün yapmiyordu o bile normaldi . Mamayla bi alakası oldugunu düsünmüyorum . Kabızlıktan vs. Kaka yapmıyorsa o baska bi hikaye ama bağirsaklari gelisene kadar 10-15 gün bile kaka yapmayabiliyorlarmiş
D
Dilara G. ..
8 Haziran 2025 08:10
Acaba sütümün besin değeri mi düşük ondan mı? 😢

Hilal T.
8 Haziran 2025 09:07
Kendinizi öyle strese sokmayın ya neden besin değeri düşük olsun . Bunlarin hepsi gerçekten normal şeyler insana anormal gibi geliyor ama bebekler biraz biraz buyumeye başlayinca ne kadar çok stres yapmışım diyor insan . O yüzden relax 😇