Kaka Yapmama ve Kötü Kokulu Gaz

88 görüntüleme
S

Selvi A.

22 Şubat 2026 01:14
Bugün bebeğim 6 aylık oldu tadım yaptırmıştım havuç kabak balkabagı yoğurt patates tattırdım patatesten sonra balkabagı ve yoğurt hepsinde 3 gün kuralı uyguluyorum çok az bi kere zorlanarak kaka yapmıştı poposu kızarmış şimdi de gazı çıkartıyor çok ağır kokuyo huzursuz huysuz değil ama kaka da yapmadı 3 gündür ne yapmaylıyım neden olur
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Şubat 2026 04:21
Ne veriyorsanız içine biraz zeytinyağı damlatın kötü kokması normal yeni şeyler deniyor demir damlası zaten gazın ve kakanın kötü kokmasına en büyük sebep
A

Arzu.G

22 Şubat 2026 08:22
Miktar fazla gelmiştir azaltip devam edin .kayısı elma iyi gelir .zeytinyağı damlatın öğününe
S

Selvi A.

22 Şubat 2026 12:11

Fatma Albina U

Ne veriyorsanız içine biraz zeytinyağı damlatın kötü kokması normal yeni şeyler deniyor demir damlası zaten gazın ve kakanın kötü kokmasına en büyük sebep

Hepsinde yarım çay kaşığı kadar zeytinyag kullandım ve bir çay kaşığı verdim
S

Selvi A.

22 Şubat 2026 12:12

Arzu.G

Miktar fazla gelmiştir azaltip devam edin .kayısı elma iyi gelir .zeytinyağı damlatın öğününe

O şekilde yaptım zaten yarım çay kaşıgı kullanıyordum zaten tattırdığım şeylerim çoğunu 1 çay kaşığı verdim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir