Kaka Yapmama Ne ile Alakalı?
54 görüntüleme
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 12:09
Sma mama olayından sonra mama değiştirdik şu anda ki denemek ve gözlemlemek zorundayım çünkü elde artık deneyebilecek çok mama kalmıyor. Ama smadan sonra hangi mamayı denesek kaka yapamıyor 3-4 gün kadar. Kızım 4 aylık ve bir gün yapıyor bir gün yapmıyordu. Şimdi çokça gazı var çıkarıyor ama gazıda çok ağır kokuyor.
Gaz damlası ve probiyotik içeren: Nurse Harvey Plus kullanıyorum. Çok saçma ve tıbbi olmayan bir şey olucak ama mamanın içerisinde ki probiyotiklerle verdiğim probiyotikli damla böyle çakışıyor falan olabilir mi? Elimde trubiotic var onu denesem mi diye düşünüyorum? Yoksa mamaya mı alışmaya çalışıyor bağırsaklar?
Not: Çok fazla mama değiştirmedim o teoriyi yazmayın nolur sevgili anneler gözlemleyerek ilerledim.
Pazar gününden beride bestiron damlaya başladık. En son da başlamadan önce yapmıştı o mu olabilir kafamda çok seçenek???
Gaz damlası ve probiyotik içeren: Nurse Harvey Plus kullanıyorum. Çok saçma ve tıbbi olmayan bir şey olucak ama mamanın içerisinde ki probiyotiklerle verdiğim probiyotikli damla böyle çakışıyor falan olabilir mi? Elimde trubiotic var onu denesem mi diye düşünüyorum? Yoksa mamaya mı alışmaya çalışıyor bağırsaklar?
Not: Çok fazla mama değiştirmedim o teoriyi yazmayın nolur sevgili anneler gözlemleyerek ilerledim.
Pazar gününden beride bestiron damlaya başladık. En son da başlamadan önce yapmıştı o mu olabilir kafamda çok seçenek???
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 12:10
Kaka yspmadığı için huzursuz oluyor mu İlkin Hanım
İ
İlkin D.
14 Ocak 2026 12:12
Büşra Hanım bence gözlemim çok gaz yapıyor çünkü gazı da çıkardıkça çok ağır kokuyor. Gaz da huzursuz ediyor onu. Gazı sanki kakasını yapsa rahatlayacak şeklinde gaz gibi.

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ocak 2026 13:21
Gaz damlaları genel olarak çöp diyebilirim boşuna kullanmayın. Mama konusuna gelince de bağırsaklar hemen sindirmiyor olabilir 5-7 gün arası kaka yapmamayı normal kabul ediyoruz.karnına saat yönünde masaj yapabilirsiniz bebe yağı ile. Zeytinyağı vs içirin diyen müthiş fikirliler olacaktır zeytinyağının kaka yapmada etkili olmadığını da unutmayın. Mama yeni diyorsunuz bir şans verin takip edin gerekirse bir hekim muayenesi desteği alın