Kaka Yapmama

62 görüntüleme
N

Neslihan G.

10 Nisan 2026 13:43
Bebeğim 4 aylık 2 aylıktan bu yana kakasını geç yapıyor 7/9 günde bir kabız da değil fitil kullanıyoruz bu durumu yaşayan var mı ne zaman düzeliyor
S

Semanur Y.

10 Nisan 2026 13:46
Ben de yaşamştm ben duş aldırıyodum karnına masaj yapıyordum birde sudocream i biraz popo dedliğine kdr süreyodum uyarıyomus galıba yapıyodu bide ek gıdaya geçtisenz zeytin yağı da olablr
N

Neslihan G.

10 Nisan 2026 14:03

Semanur Yiğit

Ben de yaşamştm ben duş aldırıyodum karnına masaj yapıyordum birde sudocream i biraz popo dedliğine kdr süreyodum uyarıyomus galıba yapıyodu bide ek gıdaya geçtisenz zeytin yağı da olablr

Ek gıdaya geçmedik henüz ama zeytin yağı da veriyorum her gün kötü kokulu gaz çıkarıyormuydu peki sizin bebeğinizde
S

Semanur Y.

10 Nisan 2026 14:07

Neslihan Güneş

Ek gıdaya geçmedik henüz ama zeytin yağı da veriyorum her gün kötü kokulu gaz çıkarıyormuydu peki sizin bebeğinizde

Evet cıkarıyordu anne sütü alanlarda normal sayılıyomus doymuyor olablr birsürü nedeni oluyo geçiyo ama su an da benım bebeğim 10 aylık ek gıda yüzünden kabız hep bi neden oluyo 😅
Z

Zehranur H.

10 Nisan 2026 14:07
Biz aynı dönemde 1 ay boyunca yaşadık sonra kendiliğinden düzeldi bir de o ara mamayı değiştirmiştik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir