Kaka Yapmama

121 görüntüleme
M

Merve C.

27 Mart 2026 00:03
Bebeğim 3 aylık 6 gündür kaka yapmıyor sadece anne sütü alıyor. Günde 5-6 çişli bezi var, gaz da çıkartıyor. Karnı yumuşak bacakları ileri geri egzersiz yaptırıyorum işe yaramıyor. Hemşire ve eczacılar da dahil herkes zeytinyağı içir, su ver, ıhlamur ver, sabun-fitil sok poposuna gibi saçma sapan şeyler söylüyor. Ne yapacağım?
N

Nilüfer D.

Premium Üye
27 Mart 2026 00:04
Prebiyotik denediniz mi? Biz de işe yarıyor, mira balance kullanıyoruz
M

Merve C.

27 Mart 2026 00:06
Nilüfer Demirbağ
Prebiyotik denediniz mi? Biz de işe yarıyor, mira balance kullanıyoruz
Hayır denemedim kendim mi içeceğim
T

Tuğba Ş.

27 Mart 2026 00:06
Hiç bir şey yapmayın. 10 güne kadar normal kabul ediliyor. Saçma sapan öneriler karşısında şok olmuş durumdayım. 3 aylık bebeğe zeytinyağı içir diyen nasıl bir mantık yürütüyor? Anne sütü kabız yapmaz, geç kaka yapabilir ve bu bir sorun değil.Eğer bebeğinizin keyfi yerindeyse bir sorun yoktur, siz de sakin olun.
M

Merve C.

27 Mart 2026 00:15
Tuğba Ş
Hiç bir şey yapmayın. 10 güne kadar normal kabul ediliyor. Saçma sapan öneriler karşısında şok olmuş durumdayım. 3 aylık bebeğe zeytinyağı içir diyen nasıl bir mantık yürütüyor? Anne sütü kabız yapmaz, geç kaka yapabilir ve bu bir sorun değil.Eğer bebeğinizin keyfi yerindeyse bir sorun yoktur, siz de sakin olun.
Teşekkür ederim haklısınız. Bunu söyleyenler hemşire ve eczacılar birde 
G

Gülnar G. A.

29 Mart 2026 04:43
Merhaba, benim oğlumda böyle oldu bir dönem, mamadan kaynaklı olduğunu düşündüm ve değiştirdim ama normali de 2-3 günde bir. Endişelenmeyin. Kakasında ve ruh halinde değişiklik yoksa 10 güne kadar normal kabul ediliyor.
K

Kübra Y.

29 Mart 2026 17:15
Benim bebeğim de bu şekilde 6-7 günde bir kaka yapıyor bazen yapmıyor da o zaman doktor önerisi ile gliserin kansuk fitil yapıyorum ve gene doktor önerisi ile günde 3 çay kaşığı kadar bebek zeytinyağı içiriyorum 2. Aydan beri bu şekilde şuan 5 aylık olacak bazı bebeklerde bu şekilde olması normalmiş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir