Kaka Yapmama

162 görüntüleme
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

31 Ocak 2026 00:26
4 ay 8 günlük oğlum 5 gündür kaka yapamıyor gaz çıkışı var günde bir iki defa mama içiyor olabildiğince anne sütü veriyorum mamaya zeytinyağı 1çay kaşığı koyuyorum hâlâ yapmadı yapamıyor masaj yapıyorum sadece gaz çıkışı var bundan 5 gün önce kaka çıkışı oldu aşırı sert kıvamlı ve makatta kanama vardı sanırım kaka üzerinde kan vardı çünkü 3 ay 20 günlükken bu sorun başladı doktorumuz normal dedi ama bu çocuk daha önce düzenli günde iki defa kaka yapan çocuktu normal bir durum değil böyle bir sorun yaşayan var mı
H

Hilal

31 Ocak 2026 00:37
Benim bebeğim 11 aylık şu anda, 1. ayından beri var kabızlığı, çok sert yapıyor genelde ve yaparken çok ağlıyor dönem dönem düzeldiği de oluyor tabi, biz dulcosoft diye bir şurup kullandık bi ara düzeldi sonra yine başladı. Ne zaman düzelecek bilmiyorum ama sert yapıp zorlanıyorsa normal değil bence, başka bir doktora da danışın isterseniz
A

Arzu.G

31 Ocak 2026 00:39
Sizin aylarda bizim de olmuştu hergun 2-3kez kaka yapan oğlum 7-8 gün yapamamisti.2-3 kez fitille yaptirdik zeytinyağını hem mamasiyla verdim hem poposuna sürdüm yumusatsin diye .uzun sürmedi sizinki de geçecektir kısa sürede korkmayın.zeytinyagini o zamandan beri eksik etmiyorum hala hergun mutlaka besinlerine ekliyorum çok şükür birdaha öyle zorlanmadik
N

Nilay D.

31 Ocak 2026 00:45
Benim kızım da o aylarda sadece anne sütü aldığı halde 10 gün kaka yapmadığı olmuştu, bir çok doktora sorduğumda 10 güne kadar normal 10 günü geçerse fitil kullanırız demişti çok şükür 10 günü geçtiği olmamıştı. Bende zeytinyağı veriyordum çay kaşığı ile. Ek gıdaya başlarsa da kabız sorunu için kesinlikle armut püresi öneririm
Özlem

Özlem

31 Ocak 2026 00:54
Ooo tam da aynı sorunu yaşadık kaç doktora gittik biz bebekken kullanmadığımız gaz ilacını 5 aylıkken kullandık. Valla en son üniversite hastanesinde doçent doktor dan aldığımız bilgilerle şimdi iyiyiz hafda bir yada iki yapıyor o bile yeter ellemeyin ıkınması gerekli .
E

Elif ..

31 Ocak 2026 02:12
Biz 3 aylıkken 3 gün yapmamıştı gaz çıkışı vardı film çekildi lavman yapıldı acilde
Özlem

Özlem

2 Şubat 2026 17:01

Hilal

Benim bebeğim 11 aylık şu anda, 1. ayından beri var kabızlığı, çok sert yapıyor genelde ve yaparken çok ağlıyor dönem dönem düzeldiği de oluyor tabi, biz dulcosoft diye bir şurup kullandık bi ara düzeldi sonra yine başladı. Ne zaman düzelecek bilmiyorum ama sert yapıp zorlanıyorsa normal değil bence, başka bir doktora da danışın isterseniz

Yemeklerine bol zeytinyağlı ve bol su artı bunlar olmazsa poposuna az zeytinyağı sıkın kesin çözüm çok az şırınganın iğne ucunu çıkarın yemek kaşığı kadar sıkın makattan aynı lavman yapar gibi .
Özlem

Özlem

2 Şubat 2026 17:03

Elif Elif

Biz 3 aylıkken 3 gün yapmamıştı gaz çıkışı vardı film çekildi lavman yapıldı acilde

Ewet bizde de oldu onlar üç gün ne 10 günü gördük biz .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir