Kaka Yapmama

98 görüntüleme
B

Beyzanur B.

26 Ocak 2026 23:59
2 aylık bebeğim 4 gündür kaka yapmıyor hem mama hem meme ile besleniyor zeytinyagı veren var mı varsa ne miktarda ya fa başka öneriniz var mı
N

Nurşah E.

27 Ocak 2026 00:05
Bebeğe rahatsızlık vermiyorsa 10 güne kadar normal diyor doktorlar kesinlikle o kadar küçük çocuğa zeytinyağı verme
E

Emine B. ..

27 Ocak 2026 00:09
Niye ben her mamasinda katiyorum bizzat hastanedeki ebeler katmamizi söylüyordu
T

Tuğçe

27 Ocak 2026 00:12
Merhaba benim bebeğim ek gıda sürecine gelene kadar hep 10 gün 13 gün 15 gün şeklinde kaka yapıyordu. Kaka şeklinizi takip edin renk koku vs. Ama keçi pisliği gibiyse yada poposunda kızarıklık varsa sorun var demektir. Ayrıca bebeğinize günlük gaz masajı yapabilirsiniz, kiraz çekirdeği kemeri kullanabilirsiniz, poposuna Zeytinyağı sürebilirsiniz. Ben rezene ve taze kimyon çayı yapıp hem kendim içiyordum hemde bebeğime her emzirme sonrası birer yudum biberon ucuyla damlatıyordum. Bir çay kaşığı silme zeytinyağ verdiğimde olmuştu bu kadar küçükken sorun yaşamadım. Kimyasal ilaç veyahut damlalardan iyi olduğunu düşünüyorum.
H

Hilal S.

27 Ocak 2026 01:30
benim bebeğim de 40 ı cıktıktan sonra kaka yapmaları cok azaldı ben 2 gün yapmadıgında pak olup müdahele ediyordum da masaj, zeytinyagı fitil vs ama bu her bebekte olabiliyor maalesef eğer karnında sertlik yoksa ve asırı huzursuz değilse gerçekten 10 güne kadar beklemek en dogrusu benim doktorum 5 güne kadar müsahele etme demişti en fazla 3 gün kaka yapmadıgı oluyordu zaten bekleyince farkettim kendisi yapıyordu bi şekilde beim doktorum mamasına 1 çk zeytinuagı koy demişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir