Kaka Yapmama

49 görüntüleme
F

Fatma B. G.

10 Ağustos 2025 09:58
Bebeğim 6.5 aylık 10 gün oldu kaka yapmıyor sadece anne sütüyle besleniyor ek gıdayı reddediyor çok az alıyor normalmi acaba
Ş

Şeyda B.

10 Ağustos 2025 10:03
10güne kadar normal kabul ediliyor ama siz azda olsa ek gıda veriyormuşsunuz muhakkak zeytinyağı verin günlük birde su teklif edin sık sık hatta bebeğinizin genel durumu kabızlıktan ötürü ağlamaklı yada sürekli bacaklarını karnına çekip ıkınma varsa poposuna zeytinyağı sürebilirsiniz hem kaslar uyarılır hemde rahat yapmasını sağlar birde küvetin içinde ılık suda uzun uzun banyo yaptırın kaslarını rahatlatır kakasını da yapmasını sağlar
B

Busem K. ..

10 Ağustos 2025 10:05
Doktorunuza başvurun hızlıca
F

Fatma B. G.

10 Ağustos 2025 10:06
Kaka yaptığında katı olmuyor karnıda yumuşak gergin değil ama yapmayınca ben tedirgin oluyorum dediklerinizin hepsini uyguluyorum maalesef yine olmuyor
F

Fatma B. G.

10 Ağustos 2025 10:07
Dr umuz normal olduğunu söyledi genel durumu rahat olduğu için
Ş

Şeyda B.

10 Ağustos 2025 10:13
Evet genel durumu rahatsa ve yaptığında katı değil normal kıvamdaysa bebeğinizin bağırsak çalışma hızının normalidir bu ama anne yüreğiniz rahat etmiyorsa başka bir doktor görüşü daha alın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir