Kaka Yapma ve Gaz Çıkarmada Zorlanma

80 görüntüleme
B

Beyza B. ..

23 Temmuz 2025 22:53
Bebeğim 8 buçuk aylık olacak önceden düzenli kakasını yapıyordu zorlanıyordu ama düzenli yapıyordu şimdi ek gıdaya geçtikten sonra fazla birşey vermememe rağmen kakasını yaparken çok zorlanıyor bir sefer kabız oldu onu atlattık ama kabız olmasa da çok zorlanıyor yaparken geceleri de iki saatte bir saatte bir gaz sancısı çekerek uyanıyor sürekli en son doktora gittiğimizde laktoz int vat dendi onun için damla kullanıyoruz ve süt ve süt ürünleri vermiyorum sadece emzirip damla veriyorum her emzirmemde ama ona rağmen her gece ağlayarak uyanıyor sürekli artık yoruldum bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar
B

Begüm E.

28 Temmuz 2025 09:41
Benim de buna benzer bir problemim var gaz ve kaka yaparken çok ıkınıyor zorlanıyor ek gıdada aşırı vermediğim halde ama ultrasonda ya da idrarda bir şey çıkmadı doktor da bir şey demedi ama gün aşırı kakasını yapıyor
H

Hilal ..

28 Temmuz 2025 19:29
Siz kesmediyseniz sizin de süt ürünlerini kesmeyi deneyebilirsiniz. Bebeğinize gün içerisinde ve uyumadan önce masaj yapıp sakinleştirmeyi de deneyebilirsiniz ben I Love You masajının faydasını çok gördüm. Saat yönünde dairesel hareketler yaptırıp bisiklet çevirtebilirsiniz. Lifli sebzeleri arttırıp gaz yapıcı besinleri beslenmeden çıkarabilirsiniz. Bizim doktorumuz probiyotik önerisinde de bulundu bunu da kendi hekiminize danışabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir