Kaka Yaparken Zorlanma
95 görüntüleme
E
Elif A.
18 Ağustos 2025 08:57
2 aylık bebeğim kakasını yaparken çok zorlanıyor 4 -5 günde bir yapıyor beslenme ve kilo alımı iyi
Kakasıda normalböyle bir problem yaşayan var mı
Kakasıda normalböyle bir problem yaşayan var mı
S
Suzan ..
18 Ağustos 2025 09:00
Benim bebeğimde aynı sorunları yaşadı aslında bu bir sorun değil ilk üç aylık süreçte ıkınmayı bilmedikleri için çok zor kaka yapıyorlar. Anne sütü alıyorsa da 10 güne kadar kaka yapmaması normal kabız diyemeyiz dediler. İki aylıkken 4-5 günde yapıyordu. Şu an üç aya geçtik iki güne düştü korkulacak bişey yok normal bir süreç.
Z
Zehra U.
18 Ağustos 2025 09:06
Benim 4 aylık hala öyle bi kere 10 gün yapmamıştı kabız zannedip doktora götürdüm ama normal dediler 2 günü geçtikten sonra bir çay kaşığı zeytin yağı veriyorum o da kaka sorununu çözüyor ama sıvı ile besleniyor bebeklerimiz bu yüzden çok normal
Z
Zehra U.
18 Ağustos 2025 09:07
Bol bol karın masajı yapıp en azından yaz çıkarma konusunda yardımcı olabilirsiniz ara ara gaz çıkarırken de ufak ufak atabiliyorlar
S
Semanur Y.
18 Ağustos 2025 09:18
Bizim hiç o kadar uzun süreli olmadı benım bebeğim de 2 aylık 2 gun boyunca yapmamıstı acile goturmustk başka bi neden den dolayı lağma yaptılar ondan sonra cok guzel kakasını yaptı ve cok iyi bi uyku cektı kakasından dolayı uyuyamıyomus

Ayça K. A.
Hemşire
18 Ağustos 2025 09:29
Bebekler ıkınmayı bu aylarda öğrenmeye başlıyorlar. Kabız olduklarında başa çıkabilmek için kaka kıvamı normal olsa da ıkınacak bu normal bir gelişim göstergesi telaş etmenize gerek yok
C
Ceyda H. Ş.
18 Ağustos 2025 09:34
Kızlar bilmiyorum her bebek farklı bende buna benzer sorunlar yaşadım 5-6 gün yapmıyordu sonra pronight damlaya başladım probiyotik çoook iyi geldi hala devam ediyorum şu an çocuğum 3.5 aylık çevremde kime önerdiysem işe yaradı tabi doktorlarına sordular isterseniz sizde sorup deneyebilirsiniz
E
Elif A.
18 Ağustos 2025 10:51
10 gün öncesine kadar günde bir kere yapıyordu şimdi 4-5 güne çıktı 2 dir öyle yapıyor böyle oluncada az az sık sık emiyor kakasını yapınca daha çok emiyor yapmadığı günler hep az az sık sık emiyor ve memede huzursuz oluyor o yüzden endişelendim ama cevaplarınız için teşekkürler 🙏 çok teşekkür ederim