Kaka Yapamıyor

48 görüntüleme
B

Burcu

8 Ocak 2026 15:42
3ay23günlük bebeğim 3gündür kakasını yapamıyor karnı hafif sert huzursuzluğu felan da yok nasıl düzelir
S

Sacide O.

8 Ocak 2026 15:47
Poposunu uyarabilirsiniz ben bazen öyle durumda kulak çubuğuna zeytinyağ damlatıp hafif oraya sürüyorum yapıyor ama devamlı yapmamak lazım
H

Hilal S.

8 Ocak 2026 15:57
benim kızım da 2 aylıktan itibaren birden yapamamaya başladı o aylarda normal özellikle anne sütü alıyorsa ben de çubukla uyarı yapıyorum fitil atıyordum doktorum probiyotik ve gaz damlası verdi 5 güne kadar müdahele etmemem gerektiğini söyledi şimdi 4 aylık bir süredir kendi kendine yapıyor bazen 2 bazen 3 günde bir huzursuzlugu yoksa karnı cok sert değilse hiç müdahele etmeyin bence
B

Burcu

8 Ocak 2026 16:02
Anne sütü alıyor.karnında hafif sertlik var gazını çıkarıyor ara ara huzursuzluğu oluyor onun dışında bir sıkıntı yok gibi
M

Merve C. Z.

8 Ocak 2026 16:11
Bizim de aynı şekilde😓 şuan 2.5 aylık,8.gün fitille yapt, 11.gün kendiliğinden yaptı,6.gün tekrar minik bir fitille yaptı, şimdi 4.gün beklemedeyiz😓 huzursuz olmadığı sürece ve çok fazla şişkinlik olmadığı sürece bekliyoruz..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir