Kaka Yapamıyor

93 görüntüleme
A

Aysun Ç.

17 Aralık 2025 15:55
Bebeğim 5 haftalık kakasını yapmıyor yani 5-6 günde bir yapıyor bayagı dolduruyor bezini kabız olarak da değil doktora gittik probitik damla verdi ama hala düzene girmedi bunu yaşayan varmı ne yapmalıyım
C

Cennet C.

17 Aralık 2025 16:28
Sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 5-6 günde bir kaka yapması normal kabul ediliyor. Eğer bebeği de rahatsız etmiyorsa sorun yoktur sanırım.
A

Aysun Ç.

17 Aralık 2025 16:30
Evet öyleymiş ama yinede endişe ediyorum yani gaz çıkarıyor karnıda sert değil ama bugun 6. Gün hala yapmadı
E

Elif V.

17 Aralık 2025 16:32
Rahatsız etmiyosa 10 güne kadar yapmaması gayet normal hiç endişe etmeyin, ters giden bi durum yok
A

Aysun Ç.

17 Aralık 2025 16:33
Çok teşekkür ederim böyle söylemeniz rahatlattı beni🙏🏻
H

Habibe A.

17 Aralık 2025 16:46
Evet benimde 46 günlük ama hala aynı sorunu yaşıyorum galiba can iısteyince ve rahatlayinca yapabiliyor ikiniyor garip garip sesler çıkarıyor bizim gibi bağırsakları henüz gelismedigi için ilinip kakasını yapmayi henüz bilmiyorlar endişe etmeyin
A

Aysun Ç.

17 Aralık 2025 16:50
Evet o sebepten bilmedikleri için yapamıyorlar ama ister istemez takıyorum zamanla tam düzene girer umarım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir