Kaka Yapamıyor

59 görüntüleme
E

Edanur Ö.

21 Haziran 2025 18:30
4 gündür kaka yapmıyor önceki kakaları mukusluydu sorun ne olabilir bebeğim 3 aylık anne sütü artı mamayla besleniyor anne sütü daha ağırlıklı
M

Muberra Y.

21 Haziran 2025 18:51
Benim bebeğim de 2 buçuk aylik genelde haftada bir yapıyor ilk bașlarda kansuk fitil verirdim ama artık müdahale etmiyorum. Rahatsız olsa hareketlerinden belli ediyor zaten ama sorun olmuyor. Zeytinyagi verebilirsinz
Z

Zerrin ..

21 Haziran 2025 18:55
Edanur hanım aynı durumu yaşadım. Bebeğim şu an 3 aylık ve 2/2,5 aya kadar bebeğimin kakaları mukusluydu, ve sık sık kaka yapardı, hatta her gazda kaka çıkardı gazla beraber, bazen su gibi yapardı. Yavaş yavaş kendi gazını çıkarmaya başladı kakaları düzene girmeye başladı günde bire düştü, sonra 2/3 güne sarkmaya başladı. Bizde Neocate / süt veriyoruz. Şu anda kendi kendine 2/3/4 güne bir kaka yapıyor. Başta bende korktum uzun süre yapmayınca. Umarım sizin de bir an önce düzene girer.
S

Sümeyra S.

22 Haziran 2025 14:37
Merhaba bebeklerde ilk 3-4 ay 10 güne kadar kaka yapmamak normalmiş bizde de öyle
S

Sümeyra S.

22 Haziran 2025 14:38
Mukus için alerji takibi yapmanızı tavsiye ederim özellikle inek sütü ıntoleransı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir