Kaka Yapamama ve Kokulu Osuruk

145 görüntüleme
Y

Yıldız Y.

23 Haziran 2025 08:50
Bebeğim 3.5 aylık 3 gündür kaka yapamıyor kokulu osuruk yapıyor normal midir hocam?
A

Aleyna K.

23 Haziran 2025 08:55
Benim bebeğimde 3.5 aylık aynı durumdayım 6-7 gün kaka yapmadığı oluyodu doktoruma sorduğum zaman sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 gün bile normal olduğunu söyledi.
Y

Yıldız Y.

23 Haziran 2025 09:04
Evet sadece anne sütü veriyorum içimi rahatlattınız doktora götürmeyi düşündüm sırf bu nedenden dolayı ama normalmış demekki
İ

İlayda N. ..

23 Haziran 2025 16:01
Korkmayın benim bebeğim hem anne sütü içiyor hem mama veriyorum sma mama ek olarak benim bebeğim de aynı özelde en iyi doktoruna götürdüm hepsinin de dediği bebeğin artık Yenidoğan ilk hallerdeki gibi kakasını yapmayabilir bazen 2 3 gün yapmaz bazen 1 hafta bazen 10 gün korkulacak birsey olmadığını söyledi eğer ki 10 günü geçerse sıkıntıymış ve ayrıca bebeğin daha rahat kakasını yapması için bana probiyotik verdi doğal içerikli bize iyi geldi
B

Burcu U.

23 Haziran 2025 19:10
Benim oğlum hastaneden çıktıktan sonra 12 gün kakasını yapmadı. Çocuk cerrahiye kadar götürdük. Yapar karnı sert değil sorun yok dediler. Poposunun kenarına zeytinyağı sürdüm en sonunda ve bir kaç saat sonra 2 haftalık kakasını yaptı :)) Ayrıca kokulu osuruğu da vardı kaka sorunu düzeldikten sonra da. Biraz daha büyüdükçe o koku geçti.
K

Keziban Ö. ..

24 Haziran 2025 16:01
Benim bebeğim de öyle 6 güne kadar yapmadığı oluyo ama normal kokulu osuruk sebebi ise belki soğuk almış olabilir çok sıcak oluyor diye ben cam aralayıp uyutuyordum bebeğimi çok fena kokulu osurmaya başladı sonra biraz sıcak tuttum ayaklarını 1 hafta kadar sonra geçti
Y

Yıldız Y.

24 Haziran 2025 18:35
Hangi probiyotik kullanıyorsunuz ismini söyleyebilir misiniz?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir