Kaka Yapamama
106 görüntüleme
G
Güler Ç.
28 Mart 2026 18:12
Oğlum 4 aylık. 3.ayının başından beri kakasını kendi kendine bir kere yapabildi. İlk kakasını 12 gün yapamadı ve fitil uyguladım. Sonrasında 5,6 ya da 7.gün geçmesine rağmen kendisi yapamıyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. 10 güne kadar normal olduğunu söyledi doktorumuz ama 5.günden sonra belirlik aralıklarla her beslenme sonrası kusuyor. Ama kakasını yaptıktan sonraki 5.güne kadar kusma falan olmuyor ne kadar emerse emsin. Ne yapacağımı şaşırdım. Rezene çayı içiyorum doğduğundan beri. Gazını çıkarıyor zorlanarak ama çıkarıyor. Probiyotik kullanıyoruz bir aydır düzenli şekilde. Hatta doktorumuzun tavsiyesiyle yaklaşık 2 hafta sütüyle birlikte birer tatlı kaşığı zeytinyağı içirdim. Zeytinyağı kimi zaman çok gazda yapabiliyormuş. Bir haftadır vermiyorum ve gazı var ancak zeytinyağı içtiği zamanki gibi çok değil. Masaj her alt açmada yapıyorum. İki günde bir duşunu alıyor ve karnına ılık suyla masajını yapıyorum. Ne yapmalıyım daha bilmiyorum
E
Esra M.
28 Mart 2026 18:14
Aynı durumları biz de yaşadık o zamanlarda. Doktorun önerisiyle ılık su doldurduğum Kovada 5 10 dakika bekletiyordum belden aşağısını hem de bacaklarıyla kendisi hareket ettiriyordu iyi geliyordu böyle bir şey de yapabilirsiniz
G
Güler Ç.
28 Mart 2026 18:18
Aynı durumları biz de yaşadık o zamanlarda. Doktorun önerisiyle ılık su doldurduğum Kovada 5 10 dakika bekletiyordum belden aşağısını hem de bacaklarıyla kendisi hareket ettiriyordu iyi geliyordu böyle bir şey de yapabilirsiniz
Ş
Şeyda N. ..
22 Nisan 2026 14:50
Merhaba halen devam ediyor mu probleminiz acaba benim bebeğim de 3 aylıktan beri aynı durumu yaşıyor 9 gün de bir yapmaya başladı 4 aylık şimdi
Yükleniyor...