Kaka Yapamama

108 görüntüleme
E

Esra B.

24 Ocak 2026 23:51
3 buçuk aylık oğlum sadece anne sütü alıyor son 15 gündür kaka yapamama problemi yaşıyoruz her gün 1,2 kez düzenli bir şekilde yapıyordu 3 aya kadar sonra ilk önce 3 gün sonra yaptı daha sonra 4 gün en son 5 gün geçti yapmadı çok huzursuz ve ağlıyordu acile gitmek durumunda kaldık lavman yapıldı. 2 gün geçti lavman üzerinden hala yapmadı fitil vermek alıştırmak istemiyorum. Başına gelen var mı nasıl bir çözümü olabilir.
A

Arzu.G

24 Ocak 2026 23:57
Zeytinyağı verin çay kasigiyla
E

Eslem

25 Ocak 2026 00:09
Bize doktorumuz probiyotik yazmıştı baya rahatlatıyor bağırsakları. Bana 6 damla kullanabilirsin dedi doktorumuz. İlk öyle kullandım ama ishal gibi olunca önce 4 e sonra 2 ye düşürdüm şuan 2 damla kullanıyorum gayet memnunum. Bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı oluyor. Doktorunuza danışabilirsiniz isterseniz
E

Esra B.

25 Ocak 2026 10:36

Arzu.G

Zeytinyağı verin çay kasigiyla

Verin vermeyin çok yorum var kafam karıştı bu konuda
E

Esra B.

25 Ocak 2026 10:38

Eslem

Bize doktorumuz probiyotik yazmıştı baya rahatlatıyor bağırsakları. Bana 6 damla kullanabilirsin dedi doktorumuz. İlk öyle kullandım ama ishal gibi olunca önce 4 e sonra 2 ye düşürdüm şuan 2 damla kullanıyorum gayet memnunum. Bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı oluyor. Doktorunuza danışabilirsiniz isterseniz

aslında probiyotik kullanmaya başladıktan sonra düzenimiz bozuldu sanırım ters tepki yaptı 3 gündür vermiyorum gözlemlemek için
E

Eslem

25 Ocak 2026 10:49
Yaaa öyleyse hiç bilmiyorum. Geçmiş olsun
R

Raziye A.

26 Ocak 2026 13:30
Oğlumda 4/5 aylarinda kaka yapmakta zorluk cekiyordu sadece anne sütü alıyordu doktorumuz günde 1 defa 1 çay kaşığı zeytinyağı vermemizi söylemişti(asidik ozelligi yuksek olmayan). Ayriyeten zeytinyağıyla karnına hafif hafif masaj yapiyordum belki sizde faydasını görürsünüz bu şekilde
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

30 Ocak 2026 00:52
Merhaba; sadece anne sütü alan bebeklerde 7-10 güne kadar normaldir. Bebeğinizin sindirim sistemi henüz gelişmediği için hiçbir besini vermeyin lütfen 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir