Kaka Yapamama
108 görüntüleme
E
Esra B.
24 Ocak 2026 23:51
3 buçuk aylık oğlum sadece anne sütü alıyor son 15 gündür kaka yapamama problemi yaşıyoruz her gün 1,2 kez düzenli bir şekilde yapıyordu 3 aya kadar sonra ilk önce 3 gün sonra yaptı daha sonra 4 gün en son 5 gün geçti yapmadı çok huzursuz ve ağlıyordu acile gitmek durumunda kaldık lavman yapıldı. 2 gün geçti lavman üzerinden hala yapmadı fitil vermek alıştırmak istemiyorum. Başına gelen var mı nasıl bir çözümü olabilir.
A
Arzu.G
24 Ocak 2026 23:57
Zeytinyağı verin çay kasigiyla
E
Eslem
25 Ocak 2026 00:09
Bize doktorumuz probiyotik yazmıştı baya rahatlatıyor bağırsakları. Bana 6 damla kullanabilirsin dedi doktorumuz. İlk öyle kullandım ama ishal gibi olunca önce 4 e sonra 2 ye düşürdüm şuan 2 damla kullanıyorum gayet memnunum. Bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı oluyor. Doktorunuza danışabilirsiniz isterseniz
E
Esra B.
25 Ocak 2026 10:36
Zeytinyağı verin çay kasigiyla
E
Esra B.
25 Ocak 2026 10:38
Bize doktorumuz probiyotik yazmıştı baya rahatlatıyor bağırsakları. Bana 6 damla kullanabilirsin dedi doktorumuz. İlk öyle kullandım ama ishal gibi olunca önce 4 e sonra 2 ye düşürdüm şuan 2 damla kullanıyorum gayet memnunum. Bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı oluyor. Doktorunuza danışabilirsiniz isterseniz
E
Eslem
25 Ocak 2026 10:49
Yaaa öyleyse hiç bilmiyorum. Geçmiş olsun
R
Raziye A.
26 Ocak 2026 13:30
Oğlumda 4/5 aylarinda kaka yapmakta zorluk cekiyordu sadece anne sütü alıyordu doktorumuz günde 1 defa 1 çay kaşığı zeytinyağı vermemizi söylemişti(asidik ozelligi yuksek olmayan). Ayriyeten zeytinyağıyla karnına hafif hafif masaj yapiyordum belki sizde faydasını görürsünüz bu şekilde

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
30 Ocak 2026 00:52
Merhaba; sadece anne sütü alan bebeklerde 7-10 güne kadar normaldir. Bebeğinizin sindirim sistemi henüz gelişmediği için hiçbir besini vermeyin lütfen 🌺