Kaka Yapamama

95 görüntüleme
A

Aybuke Ö.

20 Kasım 2025 18:16
Bebeğim3 aylık2 aydırkaka yapamıyor.sürekli fitil atmak zorunda kalıyoruz.doktor doktor gezmemize rağmen bir sorun yok denildi ama kendi kendinede yapmıyor kabız degil
T

Tuğba A.

20 Kasım 2025 18:19
Benim bebegimde 4. Aya kadar hiç kaka yapmıyordu 2 güne bir fitil koyuyordum çok agladıgı için.Doktorumuz 3 ncü ayda bize 1 dili armut ve 1 kuru kayısı kaynatıpgünde 3 kez 1 tatlı kasıgı içirmemi bide 1 tatlı kasıgıda zeytinyagı içirmemi söyledi.O sayede kakasını yapmaya başlamıstı
A

Aybuke Ö.

20 Kasım 2025 18:24
Zeytinyağı iciriyoruz birsuru ishal yapıcı ilaç kullandık ama yapamıyor.4 5 gün fitil atmayinca kaka içerde birikip rahatsız ediyor sanırım çok ağlıyor.
T

Tuğba A.

20 Kasım 2025 18:25
Evet biz extra bide probiyotik kullandık
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 18:28
Fitile alıştırmamak lazım diye biliyorum. Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal.
A

Aybuke Ö.

20 Kasım 2025 18:29
15 gün bile olsa kendisi yapmıyor.En fazla gaz çıkarırken bir damla geliyor
E

Erem S. K.

20 Kasım 2025 18:53
Bizimde ayni anda aynı durumdaydik inanın neler yaptım.bir fayda etmedi -4 tane farklı doktora gittik tek dedikleri şey bu bebek böyle 10. Günde fitil atın ek gıdaya geçince düzelir şuan ek gıda tadimlarindayiz kendi kendine yapıyor ama 7. Günde
A

Aybuke Ö.

20 Kasım 2025 20:18
Ayy benimde artık psikolojim bozuldu sadece benim çocuğum böyle diye düşünüyordum.
K

Kübra

21 Kasım 2025 07:36
Benim bebeğimde 32+4de doğsu şuan 60 günlük 33 gün küveste kaldı kendı kendıne gaz cıkartıyo zorlayarak ama fitil vermeden kaka yapamıyo 3 4seferdir oyle bi gün fitil sayesınde yapıyo 4 gün yine yok aglıyınca yapmak zorunda kalıyorum napıcam
A

Aybuke Ö.

21 Kasım 2025 11:05
Doktorlar bana 6 aya kadar hergun fitil atılabilir sorun olmaz dedi 6 aydan sonra düzelirmiş. Alışkanlık yapar diye korktum ama alışkanlık yapmaz dediler .
Ş

Şeyma C. ..

21 Kasım 2025 18:12
Aynı durumdayız bebeğim4 aylık, 2 aydırfitille yapabiliyor,en son çocukcerrahi ikinmaya bagli olarak popoda catlak olduğunusöyledi, yani kabızdeğil anne sütüalıyorama yapamiyorbelli bir süreyapamayinca kaka sertleşir sonucta fitil atiyorum bazen oda erimiyor besin alerjisi olabilirmi diye alerji doktoruna goturucem birde bakalim fitiller lavmanlar mecbur kalıyoruzzarar vermez umarımbu da beni tedirgin ediyo acikcasi
Ş

Şeyma C. ..

21 Kasım 2025 18:15
Ek gıdaya basladigimizda düzelir mi acaba kayısısuyu falan icirdigimizde belki faydasınıgörürüzo zmn diye dusunuyorum ne yapacağımı sasirmis durumdayim artik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir