Kaka Yapamama

90 görüntüleme
A

Ayşe A.

30 Temmuz 2025 19:16
Oğlum 4 aylık olacak ve 4 gündür hiç kakasını yapmadı normalde her gün yapıyordu mutlaka ve şuan yapamadığı için çok huzursuz sanırım gaz çıkartıyor ama yine de rahatlamıyor gibi bir de sanırım yapamadığı için gazı çok kokmaya başlamış ne yapmalıyım. Doktorlar 10 güne kadar normal diyorlar ama doğduğundan beri her gün yapan bi bebek için de normal mi bu ayda yapmaması?
N

Nurtan M. E.

30 Temmuz 2025 20:27
Sadece anne sütüyle mi besleniyor
A

Ayşe A.

30 Temmuz 2025 20:44
Evet anne sütü sadece bende yediklerime dikkat ediyorum aslında kabız yapacak şeyler yemiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum anlamadım ne yapıcam onu da bilemedim
N

Nurtan M. E.

30 Temmuz 2025 20:47
Sadece anne sütüyle beslenen bir bebeğin kabız olması imkansız , gaz sancısıdır o huzursuzluğun sebebi gaz masajı yapın iyice rahatlatmaya calısın , iloveu masajı . İçinize sinmeyen bir durumdaysanız doktora gösterin ultrasonla bakıyorlar gaz sıkışması mı kabızmı diye . Yarım fitil atıyorlar ama yazık bence fitil attırma biraz masaj yapıp rahatlatmaya calıs
A

Ayşe A.

30 Temmuz 2025 22:25
Gaz çıkartıyor yine de rahatlamıyor gaz çıkartmada sorunu yok ama belki de tamamen çıkartamadığı içindir bilmiyorum umarım geçer bi an önce
H

Hilal Ş.

30 Temmuz 2025 23:03
Doktorum anne sütüyle beslenen çocukların 10 güne kadar kaka yapmaması normal demişti, benim oğlumda 2 buçuk aylık ve son dönemlerde 3 ya da 4.gününde kaka yapmaya başladı. Yakın zamanda sorunca bu yanıtı aldım içinizi ferah tutun birde gazının kokmasını soğuk almasına üşümesine bağlamıştı 😇🩵
N

Neslihan K. D.

30 Temmuz 2025 23:20
Merhaba. Benimde bebeğim sarece anne sütü alıyor 5 aylık. Bi ara 12 güne kadar kala yapmamıştı. Fitil uygulamak istemedim poposuna bir iki damla zeytinyağı ile masaj yaptım ve birkaç saat içinde kakasını yapmıştı. Tesadüf müdür bilemiyorum. Arada yine 5 6 gün kaka yapmadığı oluyor. Sadece anne sütü aldığı için doktorumuz normal dedi
A

Ayşe A.

31 Temmuz 2025 00:37
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir