Kaka ve Uyku Sorunu

229 görüntüleme
H

Hatice A. ..

17 Haziran 2026 00:29
Bebeğim 4 aylık oldu tam 2-3 haftadır gece kesintisiz uyuyor açıkçası ilk çocuğumda hala uyku sorunu yaşadığım için uykusunu uyandırarak bölmek istemiyorum sabaha kadar uyumasına izin veriyorum sorun oluyor mudur ?

ve kaka yapmıyor ama karnı yumuşak 7-8 günü buluyor en son ben uyarıyorum makatı öyle yapıyor bunu yaşayan oldu mu ?
Yeter A.

Yeter A.

17 Haziran 2026 00:44
Kılosu yerndeyse uyandırmayın uyusun . Kaka konusunda anne sütü içiyorsa sındırımı kolay mama içiyorsa cok katı yapmayın genelde katı yapılınca yanı taö ölvek koyun katı olunca yapamama sorunu oluyor öyle demişti doktorumuz. Bence rahatsız olmuyorsa uyanmayın poposunu cünkü alışkanlık oluyormuş.
H

Hatice A. ..

17 Haziran 2026 00:46
Yeter Akan
Kılosu yerndeyse uyandırmayın uyusun . Kaka konusunda anne sütü içiyorsa sındırımı kolay mama içiyorsa cok katı yapmayın genelde katı yapılınca yanı taö ölvek koyun katı olunca yapamama sorunu oluyor öyle demişti doktorumuz. Bence rahatsız olmuyorsa uyanmayın poposunu cünkü alışkanlık oluyormuş.
Anne sütü alıyor evet ama 10 günü geçerse doktor görmeli mi acaba diye düşünüyorum
İlsu O. K.

İlsu O. K.

17 Haziran 2026 01:14
Merhaba; 4 ay hala gece tam uyku için erken gibi bunu doktorunuza danışın büyüme durumuna göre sizi yönlendirse daha iyi olur her bebeğin ihtiyacı farklı :)

Popo uyarma olayına biz hiç girmedik erken doğdu oğlum bizim bağırsak sorunlarımız çok oldu anne sütüne ek mama alıyordu 5-6 gün oluyordu kaka yapmaması ama karnı rahat mı gaz durumu nasıl onuda değerlendirmeli. 10 günü geçiyorsa bir kontrol olsa en azından iç rahat eder diye düşünüyorum .
H

Hatice A. ..

17 Haziran 2026 01:18
İlsu Olcahan Kantarcılar
Merhaba; 4 ay hala gece tam uyku için erken gibi bunu doktorunuza danışın büyüme durumuna göre sizi yönlendirse daha iyi olur her bebeğin ihtiyacı farklı :)

Popo uyarma olayına biz hiç girmedik erken doğdu oğlum bizim bağırsak sorunlarımız çok oldu anne sütüne ek mama alıyordu 5-6 gün oluyordu kaka yapmaması ama karnı rahat mı gaz durumu nasıl onuda değerlendirmeli. 10 günü geçiyorsa bir kontrol olsa en azından iç rahat eder diye düşünüyorum .
Merhabalar :) açıkçası kilosu iyi doğum kilosunu ikiye katladı uyarma konusunu artık yapmıyorum 2 haftadır bekliyorum 10 gün olursa doktor kontrolüne götüreceğim
İlsu O. K.

İlsu O. K.

17 Haziran 2026 01:23
Hatice Aktaş
Merhabalar :) açıkçası kilosu iyi doğum kilosunu ikiye katladı uyarma konusunu artık yapmıyorum 2 haftadır bekliyorum 10 gün olursa doktor kontrolüne götüreceğim
Maşallahhh  genelde 4- 6 ay gece 5-7 saat arası kesintisiz uyku olabilir diyor doktorlar. En son kaçta beslendiği aslında önemli bebeğinizin ihtiyacını siz daha iyi bilirsiniz.
H

Hatice A. ..

17 Haziran 2026 01:25
İlsu Olcahan Kantarcılar
Maşallahhh  genelde 4- 6 ay gece 5-7 saat arası kesintisiz uyku olabilir diyor doktorlar. En son kaçta beslendiği aslında önemli bebeğinizin ihtiyacını siz daha iyi bilirsiniz.
Tüm bebişler sağlıkla büyüsünler inşallah ilginiz için teşekkür ederim 🌸
H

Hatice A. ..

19 Haziran 2026 22:01
Yeter Akan
Teşekkür ederim bugün gördü doktor oda aynılarını söyledi :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir