Kaka Tutma Ayakta Yapma İsteği Lütfen Görün

17 görüntüleme
G

Görkem Ö. ..

24 Eylül 2025 11:16
Merhabalar 33 aylık oğlum var yaklaşık 2 aydır tuvalet eğitimindeyiz ciste sorun yok ama kakada ilk zamana göre çok fazla tutmaya başladı ilk başlarda kiloduna yapıyordu sonra bir kaç kere lazimligina yaptı sonuncuda nolduysa bilmiyorum biraz fazla yapmıştı görünce korkmuş olabileceğini düşünüyorum çok fazla tutmaya başladı ağrıdan kivrancak hale gelene kadar tutuyor oturuyor tam gelcek gibi oluyor kaçıyor 5 gün tuttuğu oldu böyle olunca ben duşa sokup sıcak su falan tutmuştum kivrandigi sırada sonra o şekilde bir kere duşa yaptı sonra kaka tutma sorunu devam etti ama bazen 2 günde bazen 3 günde 1 yapmaya başladı kabızlık sorunu yok yediklerine çok dikkat ediyorum kakası tuttuğu için kalın ama yumuşak çıkıyor tek seferde yapıyor genelde tutma problemi devam ediyor ama bu kez bir de Ogün sıcak su iyi geldi herhalde şimdi hep geldiğini hissedince duşa koşuyor suyu açtırıp ayakta o şekilde yapmak istiyor dil döküp oturtsam bile tam gelcekken mizildanip kalkıp duşa koşuyor duşa girdiğimiz gibi tek seferde de yapmıyor suyla oynuyor ediyor kendini sıkmaya devam ediyor defalarca gidip geliyoruz duşa zaten kaç gün tutuyor diye duş yok illa tuvalete yapacaksın diye inatlasmak istemiyorum daha kötü olur yine 5 gün falan tutar diye ama bu şekilde de tutuyor defalarca gir çık yapıyoruz ve kış geliyor usutmekten korkuyorum nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum tuvaleti duşun içine koyuyorum yine oturmuyor bağırıyorayrıca disardayken ev ortamında değilsek tuvaleti yanımda olmasına rağmen asla müsait bir yere götürüp yaptırmaya calistigimda yapmıyor eve kadar tutuyor bu sorunları ilk yasadigimda ara vermeyi düşündüm ama asla bez baglatmiyor ağlıyor istemiyor zaten en ufak ciste bile degistirmemi isterdi gece hiç altını islatmazdi disardayken altında bez olmasına rağmen 6 7 saat tutuyordu oylelikle hazır olduğunu düşünerek başladım bu süreçte ben nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir