Kaka Tutma
205 görüntüleme
B
Büşra K.
14 Haziran 2026 19:58
Çocugum bu ay 3 yaşıyor ilk başlarda kaka yaparken sorunumuz yoktu ama bugün 14.günümüz kakasını tutuyor giriyoruz lavaboya ama geri yapmadan çıkıyor herşeyi denedim ya tüm sebzeler meyveler herşeyi ama yapmıyor tutuyor ne yapmam gerekiyor 🥺😣
N
Nur ..
14 Haziran 2026 20:11
Kendim denemedim bebeğim daha 9 aylık ama faydasını görenler olduğu için yazayım size de fikir olsun belki klozete yapmaktan korktuğu için yapmıyodur lazımlık ya da portatif klozet hangisini kullanıyorsanız ona bez bağlayıp ortasını makasla kesin bu şekilde güvenli olduğunu düşünüp kakasını rahatça yapabilir
B
Büşra K.
14 Haziran 2026 20:24
Teşekkür ederim ama onada oturacağını sanmıyorum çocuğumun çünkü ayakta geziyor ve hiç bi şekilde oturmuyor ya
G
Gülcan Ş.
14 Haziran 2026 20:30
Benim kızım normal tuvalete alışmıştı direk bizde de o problem vardı öncesinde konuşup seninle beraber bende geliyim pis kakaları çıkartmamız gerekiyor yoksa karnına ağrı yapar diye ikna etmıstım tuvalete beraber gidip o çömelince bende karşısına geçip elini tutmustum üçe kadar sayıp şimdi gelecekler ve beraber su döküp gönderelim demıstım suan 4 buçuk yaşında ama bende çok cekmıstım t
B
Büşra K.
14 Haziran 2026 21:03
Bende öyle yapıyorum ilk günlerde böyle bir sorun yoktu ama şimdilerde böyle balon şişirdik beraber olmadı köpük yaptırdım olmuyor yani ahlayarak geziyor evin içünde
E
Ece ..
14 Haziran 2026 21:29
Bende öyle yapıyorum ilk günlerde böyle bir sorun yoktu ama şimdilerde böyle balon şişirdik beraber olmadı köpük yaptırdım olmuyor yani ahlayarak geziyor evin içünde
B
Büşra K.
15 Haziran 2026 13:40
Tamam deneyeyim teşekkür ederim 🥰
Yükleniyor...