Kaka Tutma
80 görüntüleme
H
Hilal ..
8 Nisan 2026 00:05
27 aylık oğlum kabızlıktan sonra korku oluştu ve sürekli kakasını tututor tutukça kabızlık oluşuyor kısır döngüye girdik aslında kakası yumuşak da olsa yapmıyo tutuyo yapmamak için kıvranıyo surup ve lavman kullanıyoruz kakası yumuşadı ama yine de yapmamak için direniyor aynı durumu yaşayan var mı
M
Meltem D.
Premium Üye
8 Nisan 2026 00:57
Benim kızım da 27 aylık. Uzun zamandır böyle. Makatta çatlağı varmış hem popoya krem sürüyorum hem de kabızlık için bir saşe kullanıyoruz her gün. Baya fayda etti yumuşarsa yapıyor ama yine hafif kabız gibi olursa çokkkkk zorlanıyor ve tutuyor resmen ter içinde kalıyor..
İ
İlkay Y. O.
Premium Üye
8 Nisan 2026 01:03
Bizimki 8 aydir tutuyor ama bizimki tualet egitimi ile basladi. Artik kisir dongu mudur tuta tuta kabiz oldu mu bilmiyorum surekli tutuyor kabiz olmasa da tutuyor.8 aydir bu sekil. Gorunce bi korktu tuttu ve boyle basladi döngüsu. Zorlamayin yapacaksin filan diye. Yapsan cok guzel olur yumusak kaka zaten iste iyi olcak cok guzel olcak diyin belki oyle duzelir. Bi kere yapip acimadigi gorse sizinki tutmayi birakir diye dusunuyorum ama kesinlikle yap hadi yapmak zorundasin yapmamiz lazim filan dememek gerekiyor cocukla hep olumlu konusmak [lazim.bu](lazim.bu) yas cocugu inada bindirir . Gerci biz konustuk ama bizim sikintimiz sanirim baska artik profesyonel destek almayi dusunuyorum olmuyor cunku .
H
Hilal ..
8 Nisan 2026 03:29
Lavmansız yapamıyor napıcam bilmiyorum artık .
B
Burcu ..
8 Nisan 2026 19:31
Benimde kızım 15 aylık aynı sorunu bende yaşadım ve hep dikkat ederdim kabızlığa uygun beslerdim yinede kabız olurdu, sonrasında kabızlıktan ziyade kakasını tuttuğunu farkettim ve 1 aydır kakası geldiğinde sırtını kendime yaslıyorum bacaklarını büküyorum kaka yapmasına destek oluyorum o şekilde kabızlığı büyük oranda bitti
H
Hilal ..
8 Nisan 2026 21:29
Kakası geldiğinde kendini kitliyor resmen pozisyon bile veremiyorum ben açıkcası .
B
Burcu ..
8 Nisan 2026 21:59
Kakası geldiğinde kendini kitliyor resmen pozisyon bile veremiyorum ben açıkcası .
H
Hilal ..
8 Nisan 2026 22:18
Evet haklısın
Yükleniyor...