Kaka Tutma

56 görüntüleme
E

Eda Ö.

27 Ocak 2026 21:37
2,5 yaşında kakasını tutuyor bir haftaya kadar yaparken çok ağlıyor doktora götürdüm ilaç verdi onu veriyorum ama yinede aşırı sert yapıyor daha önce başına gelen varmı oyun terapisti iyi gelir diyorlar
H

Hayriye B.

2 Şubat 2026 01:53
Merhaba benim oğlum da Nisan da e yaşına girecek [inşallah.bizde](inşallah.bizde) de kaka tutma sorunu [var.ilk](var.ilk) tuvalet eğitimine başladığımızdan beri kaka [tutuyoru.yaklasik](tutuyoru.yaklasik) 1 [yıldır.bu](yıldır.bu) nereye kadar böyle gidecek [bilmiyorum.cişde](bilmiyorum.cişde) sorun [yok.masallah](yok.masallah) kendi gidip yapıyor ama kaya gelince 10 güne kadar geciktirdigi [oldu.zaten](oldu.zaten) kakası gelince kıvranıyor ama yapmak [istemiyor.doktora](istemiyor.doktora) gitsem de ilaç ile biyere kadar diye [düşünüyorum.ozellikle](düşünüyorum.ozellikle) kabız yapacak şeyleri çok vermemeye çalışıyorum [artık.hergun](artık.hergun) bir öğünde mutlaka çorba vermeye [çalışıyorum.bol](çalışıyorum.bol) şu lifli gıdalar.vermeye calisiyorum...zeytinyag iciriyorum kakası [yaklaşınca.kuru](yaklaşınca.kuru) kayısı aldım bu aralar hergun severek giyiyor.yani kabız olmaması için benim önlemler [bunlar.sintasinda](bunlar.sintasinda) birde bunun çocuk için psikolojik tarafı [var.bizimki](var.bizimki) çiş yapmaya gidiyor ve kaka gelecegini anladığı zaman hemen kalkmak istiyor [kukudan.en](kukudan.en) son çare bende oğlum otur falan diye kollarından biraz tutuyorum kukunun [üstünde.sonra](üstünde.sonra) sarılıyorum ona .o da kalkamiycagni anlayınca yapıyor mecbur .bana anne sarıl [diyor.yani](diyor.yani) psikolojik destek istiyor aslında... çocuğumun davranışlarından ben bunu [anladım.profesyonel](anladım.profesyonel) destek almak için maddi. Acıdan beni zorlar ama bende bun8nla ilgili videolar izliyorum kendimi geliştirmek 3ona daha faydalı olmka icin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir