Kaka Tutma

99 görüntüleme
H

Hilal T. ..

30 Kasım 2025 19:58
Kızım 2 yaşında poposunda bi kabızlık sonrası çatlak oluştu. O zamandan beri tuvaletini tutuyor.sürekli bir yerlere tutunarak kendini sıkıyor.
Betül .

Betül ..

30 Kasım 2025 20:05
Bizde de kabızlık sonrası korkma yapmama durumu başladı.Dulcosoft başladık onu kullanıyoruz şuan sıkıntı yok tabi uzun süreçli bir tedavi
H

Hilal T. ..

30 Kasım 2025 20:26
Bizde dulcosoftu kullandıkbi süre probiyotikle birlikte ayrıca çatlak için kremler de kullandık. Ama kendini çok tutuyor. Yapmadığımız şey kalmadı. Çoğu doktora gittik dulcosoft benzeri ilaçlar verdiler. Bi ilerleme yok henüz ne yapacağım bilmiyorum
Betül .

Betül ..

30 Kasım 2025 20:27
Dulcosoft’u kaka yaptı bırakayım tarzı mı yaptınız? Ilık su oturmaları yapın makatı yumuşatsın.Sonrasında acımadığı için kolay yapacaktır umarım
H

Hilal T. ..

30 Kasım 2025 20:30
Dulcosoftu uzun süre kullandım.ama burda okuduklarıma göre sanırım dozu biraz az geldi. Ilık suya oturuyor hatta bazen suyun içinde yapıyor 🫣🫠
Betül .

Betül ..

30 Kasım 2025 20:37
Kaç ml veriyordunuz peki? 2-3 yaş arası 16 ml olması gerekiyor
H

Hilal T. ..

1 Aralık 2025 06:57
8 ml veriyorum
Betül .

Betül ..

1 Aralık 2025 22:40
8 ml yaşına göre düşük.İlacın perspektüfünde de belirtildiği gibi 2-3 yaş arası 16 ml verilmesi lazım.Doktorumuz bize;ishal durumu olana kadar günde 1 defa 16 ml yarımdan biraz az çay bardağına meyve suyunu ilaç ile karıştırıp veriyorum.İshal söz konusu olduğunda ise 2 ml eksik olacak şekilde 14 ml 1 hafta.Sonraki hafta ise 2 ml eksik 12 1 hafta.Böyle giderek azaltıp tedaviyi sonlandırma.Umarım size de faydalı olur.Kısa süreli ilaç kullanımında kaka yaptı düzeldi bırakalım durumununda olmayacağını söyledi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir