Kaka Sorunu

99 görüntüleme
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 23:30
4 aylık oğlum ıkınıyor sürekli ama kaka yapmıyor guruldamada var karnında
B

Büşbüş

3 Şubat 2026 23:31
Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu hafifçe uyarun
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 23:41
Kulak çubuğuyla değilde normal pamukla düzenli olarak günde 2 kere yapıyorum bugün yapar gibi oldu ama yapmadı cumartesi günü yapmıştı en son yaptığı sıvı gelmişti çok yapmadı ama geceleri çok ıkınıyor altını aldığım zaman yapmıyor gaz çıkarıyor devamlı gün içinde de bazen ıkınıyor
D

Dilek S.

3 Şubat 2026 23:43

Gdkmc

Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu hafifçe uyarun

Bu bilgiyi hangi doktordan aldınız?
B

Büşbüş

3 Şubat 2026 23:44

Dilek S

Bu bilgiyi hangi doktordan aldınız?

Sağlık ocağında ki ebemiz söyledi, doktordan da duymuştum
Tuğçe

Tuğçe

3 Şubat 2026 23:45
Aynı sorun 40 günlükten beri bizde de var ama yani ıkınma yok bizde doktorumuz probiyotik ve sindirim şurubu verdi iki aydır kullanıyoruz ve kaka yapma düzenimiz 2 günde bir olmaya başldı doktorunuza danışıp sizde isteyin bence
G

Gülcan Ş.

3 Şubat 2026 23:45
ne ile besleniyor bebegınız daha önce yaşadınız mı yada demir ilacı başladınız mı
B

Büşbüş

3 Şubat 2026 23:46

Gökçe Nur Bozkurt

Kulak çubuğuyla değilde normal pamukla düzenli olarak günde 2 kere yapıyorum bugün yapar gibi oldu ama yapmadı cumartesi günü yapmıştı en son yaptığı sıvı gelmişti çok yapmadı ama geceleri çok ıkınıyor altını aldığım zaman yapmıyor gaz çıkarıyor devamlı gün içinde de bazen ıkınıyor

Eğer sadece anne sütü alıyorsa bebekte kabızlık değil de büyük ihtimalle gaz sorunu vardır. 10 güne kadar kaka yapmaması normal
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 23:48

Gülcan Şahan

ne ile besleniyor bebegınız daha önce yaşadınız mı yada demir ilacı başladınız mı

Mama ile demir ilacı aldım ama daha başlamadım başlayacağım daha önce olmamıştı ilk defa oluyor doktoru mamasına Zeytinyağ damlat dedi öyle yapıyorum ama günde bi defa yapınca pek işe yaramıyor genelde rahat yapardı kakasını
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 23:48

Gdkmc

Eğer sadece anne sütü alıyorsa bebekte kabızlık değil de büyük ihtimalle gaz sorunu vardır. 10 güne kadar kaka yapmaması normal

Mama ile besleniyor
S

Sema Z.

3 Şubat 2026 23:50
2.5 yaşında kızım kabız değil ama kakası olduğu zamanlar kekelemeye başlıyor yapınca geçiyor bütün değil ara sıra oluyor normal mi ya birde MR verdiler anestezi işi korkutuyor beni biraz
B

Büşbüş

3 Şubat 2026 23:51

Gökçe Nur Bozkurt

Mama ile besleniyor

Demir ilacından da olmuş olabilir. Biraz bekleyin eğer yapmazsa doktorunuza başvurun
G

Gülcan Ş.

3 Şubat 2026 23:51

Gökçe Nur Bozkurt

Mama ile besleniyor

herhalde uzun süredir kullanıyorsunuz çünkü bazı mamalar yeni baslanıldıgı anda kabızlık ishal kusma gibi belirtiler gösterir kendı kızımda mama başlayınca kabızlık sorunu yasadık sonrasında demir ilacı kabızlık sorunu yaşattı burda sorun popoyu uyarmak degılde bence sorun nerde onu çözümlemek lazım
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 23:53

Gdkmc

Demir ilacından da olmuş olabilir. Biraz bekleyin eğer yapmazsa doktorunuza başvurun

Daha demire başlamadım ama
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 23:54

Gülcan Şahan

herhalde uzun süredir kullanıyorsunuz çünkü bazı mamalar yeni baslanıldıgı anda kabızlık ishal kusma gibi belirtiler gösterir kendı kızımda mama başlayınca kabızlık sorunu yasadık sonrasında demir ilacı kabızlık sorunu yaşattı burda sorun popoyu uyarmak degılde bence sorun nerde onu çözümlemek lazım

Evet 1.5 aylıkken mamaya başladım sütüm kesilince ilk defa böyle bişeyle karşılaştım cumartesi yaptı diye çok tedirgin değilim ama bakalım bi kaç gün daha yapmazsa gideceğim doktora
G

Gülcan Ş.

4 Şubat 2026 00:41

Gökçe Nur Bozkurt

Evet 1.5 aylıkken mamaya başladım sütüm kesilince ilk defa böyle bişeyle karşılaştım cumartesi yaptı diye çok tedirgin değilim ama bakalım bi kaç gün daha yapmazsa gideceğim doktora

Bence o zaman doktora gösterin o size dogru tedavı sürecini anlatır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir