Kaka Sorunsalı

120 görüntüleme
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 18:06
Bebeğim 4 aylık oldu hala kakada mukus bitmedi + kötü koku ve artık jel gibi yapmaya başladı kilo alımında bir sorun olmadı bu zamana kadar ama alerjik olabilir mi acaba ben hiç diyet yapmadım sadece anne sütü alıyor
B

Buket ..

17 Şubat 2026 19:03
Gürültülü mü yapıyor ? Yoğun mukus varsa alerji olabilir doktora gösterdiniz mi
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 19:04

Buket

Gürültülü mü yapıyor ? Yoğun mukus varsa alerji olabilir doktora gösterdiniz mi

Emerken genelde gaz ile birlikte yapıyor doktorumuza gösterdim tahlil yapıldı rota vs şüphesi vardı ama birşey çıkmadı normaldir dedi
B

Buket ..

17 Şubat 2026 19:08
3 aylıkken kakasinda çizgi şeklinde kan gördüm bir kaç kez ve yoğun mukuslu gürültülü köpüklü kaka yapıyordu biz diğer odadan kaka yaptığını duyuyorduk. Doktor tahlil yaptı ama bir şey çıkmadı 1 ay süt diyeti yap gözlemle dedi diyete başlayınca kakasi huzuru düzeldi isterseniz bir deneyin
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 19:11

Buket

3 aylıkken kakasinda çizgi şeklinde kan gördüm bir kaç kez ve yoğun mukuslu gürültülü köpüklü kaka yapıyordu biz diğer odadan kaka yaptığını duyuyorduk. Doktor tahlil yaptı ama bir şey çıkmadı 1 ay süt diyeti yap gözlemle dedi diyete başlayınca kakasi huzuru düzeldi isterseniz bir deneyin

Bu benimde aklıma geldi bir kaç günlük süt ve süt ürünlerini kessem gözlem yapmak için sonuç alabilir miyim acaba
B

Buket ..

17 Şubat 2026 19:29

Rabia K.

Bu benimde aklıma geldi bir kaç günlük süt ve süt ürünlerini kessem gözlem yapmak için sonuç alabilir miyim acaba

Şiddetine gore değişir alerjik tepkileri bir kaç günde kesilende var daha uzun sürende
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 19:38

Buket

Şiddetine gore değişir alerjik tepkileri bir kaç günde kesilende var daha uzun sürende

Teşekkür ederim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 21:07
Mukuslu kakanın bir çok nedeni olabilir. Bebeğin balgam yutması en çok görülen sebebidir. Alerji açısından da değerlendirilebilir ama başka bir destekleyici belirti olması gerekir. Kan vs gibi
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 21:29

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Mukuslu kakanın bir çok nedeni olabilir. Bebeğin balgam yutması en çok görülen sebebidir. Alerji açısından da değerlendirilebilir ama başka bir destekleyici belirti olması gerekir. Kan vs gibi

Çok kötü çürük kokusu var yeni başladı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 21:31
Hekim görüşü almanız iyi olabilir alerji olabilir başgamla birleşince

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir