Kaka Sıklığı
80 görüntüleme
D
Dinara R.
7 Mart 2026 21:23
2 buçuk aylık bebeğim doğduğu günden beri her gün neredeyse 4-6 kere kaka yapıyor. Bu normal mi ?
D
Dilek S.
7 Mart 2026 21:27
Evet çok normal.Anne sütü alıyorsa 3 güne kadarda yapamaması normal. İlerleyen aylarda azalıyor kaka sayısı.
D
Dinara R.
7 Mart 2026 21:28
Evet anne sütü ile besleniyor.
S
Sena K. Y.
7 Mart 2026 21:30
3 aylık bebeğim 20 gündür kaka yapma sorunu yaşıyor normaldir diyorum kendi haline bırakıyorum bu sefer kötü kokulu gaz çıkarıyor sürekli ıkınıp duruyor ama yinede yapamıyor müdahale etmeyince sürekli huzursuz ağlıyor uyumuyor ne yapmalıyım
D
Dilek S.
7 Mart 2026 21:30
3 aylık bebeğim 20 gündür kaka yapma sorunu yaşıyor normaldir diyorum kendi haline bırakıyorum bu sefer kötü kokulu gaz çıkarıyor sürekli ıkınıp duruyor ama yinede yapamıyor müdahale etmeyince sürekli huzursuz ağlıyor uyumuyor ne yapmalıyım
S
Sena K. Y.
7 Mart 2026 21:34
Müdahele etmeyince yapamıyor sorunu 20 gündür yaşıyoruz anne sütü ve mama alıyor bununla alakalı doktora gittik sadece ilaç verdi başka bir şey de söylemedi
G
Gülcan Ş.
7 Mart 2026 21:37
Müdahele etmeyince yapamıyor sorunu 20 gündür yaşıyoruz anne sütü ve mama alıyor bununla alakalı doktora gittik sadece ilaç verdi başka bir şey de söylemedi
D
Dilek S.
7 Mart 2026 21:37
Mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyunmamı tavsiye etmişti benim doktorum deneyebilirsiniz.Sabahları emzirirken üstünü örtüp hafifçe karnına masaj yapardım o zaman da rahatça yapardı.Deneyebilirsiniz.
S
Sena K. Y.
7 Mart 2026 21:41
Aptamil prosneyo kullanıyordum bebeğim erken doğduğu için onda bişey yokken bi anda kaka yapmamaya başladı daha sonra mama değişikliği yaptım bu sefer hiç yapamamaya ve zorlanmaya başladı doktora götürdüm prosneyo ya geri dönüş yapmamı söyledi
S
Sena K. Y.
7 Mart 2026 21:43
Mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyunmamı tavsiye etmişti benim doktorum deneyebilirsiniz.Sabahları emzirirken üstünü örtüp hafifçe karnına masaj yapardım o zaman da rahatça yapardı.Deneyebilirsiniz.
T
Tuğba Y.
7 Mart 2026 22:32
4-6 kes kaka yapması sanki biraz fazla kilosu nasıl alıyor mu kilo doktorunuzun bilgisi var mı bu konuda