Kaka Problemi

131 görüntüleme
D

Dilan K. ..

2 Ağustos 2025 06:51
Bebeğim 100 günlük rota aşısı sonrasında kakasını yapmamaya başladı 4-5 günde bir yapabiliyor ve daha yoğun kıvamda yaparken de ıkınıyor normal mi acaba
G

Gülşah D.

2 Ağustos 2025 08:34
Sıvı gıda alan bebeklerde bu süre normal kaka için ıkınması da gazdan olabilirmi gazlı bir bebekmi rota aşısı yaptırmadım fakat benim bebeğimde o dönemlerde üç dört günü buluyordu bazen ıkınma vs de bizde gaz kaynaklıydı kızarıyordu hatta insallah önemli bir şey değildir yinede içinizin rahat etmesi acısından doktorunuza danısın derim🌸
D

Dilan K. ..

2 Ağustos 2025 15:33
Aslında aşıdan önce çok güzel düzeni vardı her gün aynı saatte yapıyordu neredeyse sonra rota aşısı olunca 4 günü buldu kaka yapması yoğun kıvamda artık 4-5 güne çıktı mesela salı günü yaptı en son hala yapmadı çocuk huzurlu emiyor gaz çıkışıda var ama neden oldu anlamadım anne sütü ile besleniyor tek çişinide düzenli yapıyor
G

Gülşah D.

2 Ağustos 2025 19:28
O zaman dediğim gibi huzurlu ise normal karşılayabilirsiniz kilo alması iyi huzuru yerinde ise normal canınızı sıkmayın 🌹
B

Betül E.

3 Ağustos 2025 18:27
Bizde de aynı oldu düzeni biraz bozuldu rotadan sonra eskiden daha düzenli yapıyordu aynı saatlerde oluyordu hatta rota etkiliyor diyorlar
D

Dilan K. ..

3 Ağustos 2025 18:49
Valla bilmiyorum hala yapmadı bekliyorum yoksa doktora görüneceğiz mecburen bol bol kokulu gaz çıkarıyor 😂
B

Betül E.

3 Ağustos 2025 19:05
Giderseniz burdan tekrar bilgilendirirseniz sevinirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir