Kaka Problemi
131 görüntüleme
D
Dilan K. ..
2 Ağustos 2025 06:51
Bebeğim 100 günlük rota aşısı sonrasında kakasını yapmamaya başladı 4-5 günde bir yapabiliyor ve daha yoğun kıvamda yaparken de ıkınıyor normal mi acaba
G
Gülşah D.
2 Ağustos 2025 08:34
Sıvı gıda alan bebeklerde bu süre normal kaka için ıkınması da gazdan olabilirmi gazlı bir bebekmi rota aşısı yaptırmadım fakat benim bebeğimde o dönemlerde üç dört günü buluyordu bazen ıkınma vs de bizde gaz kaynaklıydı kızarıyordu hatta insallah önemli bir şey değildir yinede içinizin rahat etmesi acısından doktorunuza danısın derim🌸
D
Dilan K. ..
2 Ağustos 2025 15:33
Aslında aşıdan önce çok güzel düzeni vardı her gün aynı saatte yapıyordu neredeyse sonra rota aşısı olunca 4 günü buldu kaka yapması yoğun kıvamda artık 4-5 güne çıktı mesela salı günü yaptı en son hala yapmadı çocuk huzurlu emiyor gaz çıkışıda var ama neden oldu anlamadım anne sütü ile besleniyor tek çişinide düzenli yapıyor
G
Gülşah D.
2 Ağustos 2025 19:28
O zaman dediğim gibi huzurlu ise normal karşılayabilirsiniz kilo alması iyi huzuru yerinde ise normal canınızı sıkmayın 🌹
B
Betül E.
3 Ağustos 2025 18:27
Bizde de aynı oldu düzeni biraz bozuldu rotadan sonra eskiden daha düzenli yapıyordu aynı saatlerde oluyordu hatta rota etkiliyor diyorlar
D
Dilan K. ..
3 Ağustos 2025 18:49
Valla bilmiyorum hala yapmadı bekliyorum yoksa doktora görüneceğiz mecburen bol bol kokulu gaz çıkarıyor 😂
B
Betül E.
3 Ağustos 2025 19:05
Giderseniz burdan tekrar bilgilendirirseniz sevinirim