Kaka Problemi
88 görüntüleme
M
Makbule T. ..
19 Temmuz 2025 21:37
Bebeğim 6 gündür kaka yapmadı henüz 2 aylık anne sütü yanında günde 2 kere mama da alıyor doktora gitmelimiyiz

Didem T.
Uyku Danışmanı
19 Temmuz 2025 21:40
Bebeklerin 7ila 10gün arasında kaka tapmaması normal kabul edilir bebeğimizi iyi gözlemleyiniz huzursuz ve rahatsız görünmüyorsa durum normaldır isterseniz annelik deneyimleri ile ilgili samsunçocukgelişimiveuyku sayfamı takip edebilirsin
M
Makbule T. ..
19 Temmuz 2025 21:42
Huzursuzluk yok uyku iyi iştah iyi karında şişlik de olmadı ama cevap vermeniz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim takibe alacağım 🙏
A
Aslı O. D.
20 Temmuz 2025 17:29
Benim bebeğim de 6 günde yaptı. Huzursuzluk oluştu aşırı ve sürekli ıkınma sonrası kusma vardı şuan 4 aylık 2 aylıktan beri de kakasını Hergün yapamıyor . Doktor huzursuz değilse normal dedi fakat bizim çok hutsuz olduğu için lağman yapacaklardı hortum girdiği anda yaptı yavrum kakasını . Doktor ayrıca kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp hafif poposunun kenarlarını uyarabilirsiniz demişti ancak dikkat etmek lazım benim başımdaki bilmişler nedeniyle içine soktuk biraz çatlak oluştu çok hafif dışardan ağız kısmında makatın uyarabilirsiniz öyle kolay yapıyorlarmış
M
Makbule T. ..
20 Temmuz 2025 17:33
Zeytinyağı denedim 3 gün yapmamıştı bir keresinde zeytinyağı sürünce hemen yaptı. Ama şimdi ıkınma huzursuzluk yok yinede zeytinyağ denedim olmadı kakasını yapmadı
Ö
Özlem P.
20 Temmuz 2025 17:36
Benim bildiğim sadece anne sütü aldığı durumda 10 güne kadar kaka yapmaması normal ama mama alan bebeklerde sanırım yaşadığınız durum kabızlık sayılıyor