Kaka Problemi

132 görüntüleme
E

Esra A.

28 Haziran 2025 18:50
Merhaba bebeğim 4bucuk aylık doğduğundan beri kakasını çok zor yapıyor ama son günlerde iyice arttı yapamadıkca huzursuz oluyor sürekli kendini kasma ıkınma halinde sadece ana kucağında yapabiliyor o da çok zorlanarak saatlerce kaka yapmasını bekliyoruz yaptıgı kakada çok kokuyor bu normal mi (çok az miktarda mama alıyor ama kabız değil kakası sıvı tam sarı değil yeşile dönük)
A

Ayşe V. ..

9 Temmuz 2025 10:50
Mama yaramamış ve gaz yapmış olabilir mi acaba gaz olunca da çok ıkınıyorlar bir de mama kullanınca kaka sayısı azalıyor
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 19:39
Bu duruma infaltil diskezi deniliyor olabilir . Kabızlık değil ama oradaki kas gruplarının daha beraber çalışmayı öğrenememesimden kaynaklanıyoruz kendi kendine geçiyor büyüdükçe. benim bebeğim de bu dönemlerde çok zor yapıyordu ama sarı cıvıttı kakası ben de bacaklarını karnına çekip kucağımda tutuyordum o zaman çok güzel kaka yapıyordu. Ya da sırtını bacağıma yaslayacak şekilde oturdum ona şarkılar söyleyip sevip zaman geçiriyorduk. Rahatlayınca kakasını da kolay yapıyordu.
A

Aleyna E. Y.

4 Ağustos 2025 18:57
bence mamayı kesmelisin sana önerim olan ve hayatımıza mucize gibi giren sma mamayı öneriyorum aptamil ve bebelac kullandım ve yaramadı öneri üzerine sma ile tanıştım herşey düzene günler içinde döndü bence dene bebeğini yorma sende yorulma canım günde bir çay kaşığıda zeytinyağı ver bebeğine veya mamaya kpy ama manayı kesin değiştir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir