Kaka Problemi

111 görüntüleme
H

Halime T.

22 Haziran 2025 18:26
Bebeğim sadece anne sütü alıyor 3.5 aylık bir kaç gündür kaka yapamıyor böyle bi sorunumuz hiç olmamıştı 4 gün yapamadı biraz zeytinyağı verdim ozaman yaptı son iki gündür yine yapmıyor tekrar yağ vermek istemiyorum kaç güne kadar normal kabul edilebilir ? Sebep ne olabilir aceba ?
C

Cansu Ş.

22 Haziran 2025 18:29
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diyor tüm doktorlar fakat benim bebeğimde 2 aylık normalde günde 2 3 defa yapardı 2 gündür yapmıyor aşırı huysuz sürekli ağlıyor.Yağ da verdim fayda etmedi.
H

Halime T.

22 Haziran 2025 18:32
Evet aynı şekilde bi huzursuzluk hali var düzenli yapardı kaç gündür yok tekrar yağ mı versek gerçi onsuz yapması önemli ama bilemedim ya ne yapılmalı aceba 🤷‍♀️
S

Sinem Ş.

22 Haziran 2025 18:49
Bebeğinize masaj yapmayı deneyebilirsiniz bunun için YouTube da içerikler var bence bi göz atmanız da fayda var 🌸
H

Halime T.

22 Haziran 2025 18:50
Teşekkür ederim❤️ her yol denendi aslında😂
G

Gülşah Ö.

25 Haziran 2025 00:44
Sadece anne sütü alan bebeğim tüm yollara rağmen 14.günde yaptığı da oluyordu bebek huzursuz değil ise fitil vermeyip bekliyorduk ek gıdaya geçince düzeldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir