Kaka Problemi

54 görüntüleme
C

Cansu S.

19 Haziran 2025 05:50
Kızım 3 aylık anne sütü ile besleniyor arada da mama veriyorum . Eskiden kakasını yapardı şu an yapmıyor. 6 gün oldu fitil verdim. Beklemeye devam ettim hala kendi yapmıyor . 3 günde bir zeytin yağı ile uyarıp yaptırıyorum. Ne yapmam lazım lütfen bilgisi olan yardımcı olsun bana . Şimdiden teşekkür ederim.
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 05:57
Merhaba bebeğiniz artık yenidoğan döneminde değil fitil için bemce biraz erken davranmissiniz daha önce gozlemlediginiz kabız olma ishal olma gibi bağırsak problemi yasamamissa yakın zamanda on günde bir kaka yapması da çok normal bir günde on kez kaka yapması da normal
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 05:58
Doktorunuzla görüşerek eğer uygun bulursa bebeğinizin bağırsak sağlığı için uygun bir probiyotik damla baslayabilirsiniz
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 06:03
Ve zeytinyağı içirmek zeytinyağıni makattan bebeğe vermek onun kabızlık problemini çözmeyecektir zeytinyağı ince bagirsakta çözünür ve daha makata kaka gelmeden bağırsağın içinde kaybolur bu yüzden zeytinyağı kabız yapmaz diyerek bebeklere ağızdan veya makattan vermek yanlistir
C

Cansu S.

19 Haziran 2025 07:50
Bebeğim gazlı bir bebek 1.aydan itibaren probiyotik kullanıyorum zaten , 6 günün sonunda doktorumuz ile görüşerek fitil verdim . Doktoru 2 güne bir fitil verebilirsin dedi . Bende fitile alıştırmak istemediğim için zeytinyağı ile yaptırıyorum. Kakası koyu ve sert kıvamlı değil ama karnında şişlik oluştuğu için fitil yerine yine doktor tavsiyesi ile zeytinyağı ile uyarıyorum o şekilde yapıyor ama kendisi yapmıyor .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir