Kaka Gecikmesi

68 görüntüleme
B

Büşra D. ..

8 Eylül 2025 19:33
Merhaba bebeğim 4 ay 7 günlük. Az az emiyor 3.5 aylık olduğundan beri ilgilsi dışarıya kayıyor. Loş ortam kolye gibi şeyler denesemde geceleri ve sabahları emmesi eskisi gibi. Çişli bezleri 6 ve üstü. Bugün ebede kontrole gittik. 400 gram almış bir ayda. Geçen aylarda birer kilo alıyordu azalacak farkındayım ama bununla birlikte kakası da 10 güne sarkınca acaba yeterince beslenmiyor mu diye düşünmeye başladım. Ebe zeytinyağı ver dedi ama işe yaramadı neden olabilir? Bazı zamanlar 3 4 günde bir ve bazılarında 10 günde geliyor kaka
Ş

Şeyma ..

8 Eylül 2025 19:41
Kilo alımı evet biraz az asıl bu zamanlar hızla alıp 6 aydan sonra ayda bi kiloya düşüyor kilo alımı sağlıklı ise kilodada sorun yok bu arada bende aynı sorunu yaşadım yatarak emzirdim hep daha çok emdi anne sütü alan bebekte 10 güne kadar normal keyfi yerinde ise
M

Miray Ö.

8 Eylül 2025 20:19
sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalmis bebek hemsiremiz öyle demisti
I

Irmak K.

10 Eylül 2025 20:30
Gelişim grafiği normalde bazı aylarda duraksama normal olabilir. Hekiminiz yönlendirecektir sizi bu konuda. 10 gün uzun bir süre ancak yapıyorsa ve ara uzadığında bir huzursuzluğu da yoksa sorun yok denir genelde. Eğer huzursuzlanırsa, kaka yapamıyor gibi olursa Zeytinyağını veya kantaron yağını makata hafifçe dışardan sürmek işe yarayabilir içirmektense. Uygulama konusunda hekiminizden destek isteyebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir