Kaka da Yediklerinin Oldugu Gibu Cikmasi
103 görüntüleme
E
Emine G.
23 Şubat 2026 16:12
Kizim 21 aylik bi süre kabızlık sorunumuz vardi sonra bianda taşacak kadar cok ve yediklerinde çıkarır sekilde kaka yapmaya başladı bu yaşta yediklerinin kakada bu kadar cikmasi normal mi acaba bilgisi olan
B
Büşra K. ..
23 Şubat 2026 16:48
Emine Hanım yiyecekleri çiğniyor mu bebeğiniz benim kızım da bazen ne yerse olduğu gibi çıkartır kakasında
Z
Züleyha
23 Şubat 2026 19:33
Merhaba emine hanım ilk gıdaya başladığı zaman eğer püre şeklinde mamaları verdiyseniz çocuklar çiğnemeyi bilmiyor ve direk yutuyor ondan dolayı da olduğu gibi çıkıyor yedikleri aynı durum benim kızım da da olmuştu onun karşısına geçip çiğneme şeklini yapıyordum ondan sonra biraz biraz çiğne bildi düzeldi yavaş yavaş kabızlığa sebep olabiliyor gıdalar çiğnemeden yutması
E
Emine G.
23 Şubat 2026 23:11
Emine Hanım yiyecekleri çiğniyor mu bebeğiniz benim kızım da bazen ne yerse olduğu gibi çıkartır kakasında
E
Emine G.
23 Şubat 2026 23:12
Merhaba emine hanım ilk gıdaya başladığı zaman eğer püre şeklinde mamaları verdiyseniz çocuklar çiğnemeyi bilmiyor ve direk yutuyor ondan dolayı da olduğu gibi çıkıyor yedikleri aynı durum benim kızım da da olmuştu onun karşısına geçip çiğneme şeklini yapıyordum ondan sonra biraz biraz çiğne bildi düzeldi yavaş yavaş kabızlığa sebep olabiliyor gıdalar çiğnemeden yutması
B
Büşra K. ..
23 Şubat 2026 23:13
Çiğniyor aslında ama bazı şeyleri direk yutuyor daha dikkat edip çiğnemesi gerektiğini anlatıyım
Z
Züleyha
23 Şubat 2026 23:14
Korkmayın normal bir durum geçmiş olsun