Kaka da Saç Kıl

91 görüntüleme
M

Meryem T. ..

7 Ağustos 2025 10:06
Bebeğim 6 aylık ve çoğu kez kasında kıl çıkıyor Kendi saçını çekiyor benm saçımı nekadr dikkat etsem de bir şekilde yine gözden kaçtığı zamanlar oluyor ki yiyor ve atıyor kakasıyla bu sorun olur mu yada ne gibi sorunlar oluşturur ne yapabilirim
Gizem K.

Gizem K.

7 Ağustos 2025 10:11
Şimdi 8 aylık bebeğimin bezini değiştirdim ve kakasında saç vardı araştırmak için uygulamaya geldim siz konu açmışsınız. Her gün günlük olarak evi süpürüyorum inanılmaz saçım dökülüyor. Saçlarımı sürekli örüyorum ama nasıl bu saçı yuttu bende anlam veremedim umarım bi sorun oluşturmaz bu
E

Edanur D. ..

7 Ağustos 2025 10:23
Merhaba bende çoğu kez görüyorum poposuna yapışmış sanıyordum megersem çoğu kişide aynı problem var
M

Meryem T. ..

7 Ağustos 2025 10:31
Bu dönemlerde eller sürekli ağızda ne bulsalar ağıza alıyorlar maalesef bensiz asla durmayan sürekli gözümün önünde olan oğlum bile ben fark etmeden bir şekilde yutuyor daha önce araştırdım yumak halinde değilse ve başka herhangi bir şikayeti olmadığı sürece sorun olmaz direk atması iyi deniyordu ama yine emin olamadım sorayım dedim bende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir