Kaka da Mukus
98 görüntüleme
N
Nihal K.
22 Mart 2026 21:21
Bebeğim arada bir mukuslu kaka yapıyor memeyi gelince çok ağlıyor asla mama ve biberonda istemiyor
E
Esra G. Ç.
Premium Üye
22 Mart 2026 21:30
. Meme için zorlamayın çünkü meme reddi olur. Eğer 3. Aydaysanız çoğu bebekte bu yaşamıyor. Sadece memeyi zorlamayın, sessiz, loş bir yerde emzirin
N
Nihal K.
22 Mart 2026 21:42
Meme reddi olmuş 2 aydır sürekli uyku halinde emziyorum biberin asla istemiyor diyete başladım süt diyetine
N
Nurdan K.
Premium Üye
22 Mart 2026 22:10
Bebeğim 3.5 aylık mukuslu kaka ve kan görüldü birkaç kez yaklaşık üç haftadır süt diyeti iki haftadır yumurta diyeti yapıyorum memede huzursuzlanıyor gazı oluyor çıkarıyorum tekrar memeye dönmüyor çok açsa geri dönüyor emziği bi dk kadar emip çıkarıp memeyi vermeye çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
D
Damla A.
25 Mart 2026 21:55
Meme reddi olmuş 2 aydır sürekli uyku halinde emziyorum biberin asla istemiyor diyete başladım süt diyetine
D
Damla A.
25 Mart 2026 21:56
N
Nihal K.
25 Mart 2026 22:02
Teşekkür ederim içimi rahatlattıniž diyete halen devam ediyorum doktorlardan biri diyet tavsiye etmişti başka bur doktor da gerek yok demişti bende deneyeyim dedim arada bir kızımın vücudu kabarıyor gözleri şişiyor doktor alerji damlası da yazdı
Yükleniyor...