Kaka da Kan
92 görüntüleme
N
Nergiz A.
9 Mart 2026 19:21
Merhaba. Bebegim 1 aylık. Kakasinda benek benek açık kırmızı kan vardı. Dün yaşandı, bugun ki kakada kan yok ama çok tedirgin oldum. Epey gazlı bi bebek. Yaparken de çok ıkınıyor. Bundan kaynaklanabilir mi acaba?
Ö
Özge T.
9 Mart 2026 19:23
Nergiz hanım bunu çocuk doktoruna göstermelisiniz, benim oğlumda da oldu hatta aile hekimi bile pedagoga gidin daha iyi olur demişti. Ya bizden kaynaklı süt ürünleri alerjisi oluyor ya da popo çatlağı olabiliyormuş, ben süt diyeti yapmıştım bir hafta, kanama tekrarlanmayınca bırakmıştım bir daha da görmedik zaten
R
Rabia
9 Mart 2026 20:06
Bebeğinizin süt ve süt ürünlerine alerjisi vardır yüksek ihtimalle. Makatı zorlayacak şekilde dışkısı olmadığı için makat çatlağı ihtimali düşük.

Ceren K. ..
9 Mart 2026 20:17
Merhaba oğlum da 2 aylıkken aynı şekilde dışkılıyordu yaklaşık 2 hafta devam etti süt ve süt ürünleri alerjisi muhtemelen diyet yaptıktan sonra düzelşgor

Özlem S.
9 Mart 2026 22:28
Benim bebeğimde de aynısı oldu. Öncelikle korkmayın. Osman hocada söylüyor kolik bebek yoktur o bebeğin bir sorunu vardır onu çözmeniz gerek diye. Ben çocuk doktoruna da gittim cerrahi de özel doktorda alerji doktoru da gördü. Süt ürünlerinin hepsini et ürünlerinin hepsini tavuk etini de yumurtayıda kestim 15 gün. Sonra 1 hafta süt ürünü denedim 1 hafta kırmızı et bir hafta tavuk eti derken o şekilde bulduk sorunu. Şuan 6 aylık çok şükür bunlara bir alerjisi yok. Ama sizin diyet yaparken takviye kullanmanız gerekiyor unutmayın