Kaka

100 görüntüleme
Aleyna C. Y.

Aleyna C. Y.

7 Şubat 2026 01:04
Bebeğim 4 aylık 40ından sonra 5-6 günde bir müdahalesiz zor kaka yapıyor gaz çıkarırken ağlıyor karnına masaj yaparken kasılıyor ağlıyor kakası bu şekilde gece bile gazdan uyanmaya başladı gün içinde 30 dakikada bir memeye gelmek istiyor

image
Afranur K.

Afranur K.

7 Şubat 2026 01:10
Ön süt-son süt dengesizliği Olanilir bu mukusun sebebi, bunu araştırın isterseniz. Bizde de bir dönem oldu, hiperlaktasyon da uygulanan önden el ile sağma yöntemi

İle ön sütün bir kısmını sağdım, ön süt-son süt arasında bebeğin aldığı miktarı dengelemeye çalıştım.
A

Ayşenur ı. ..

7 Şubat 2026 01:12
Yediğiniz bir besin belki de. Sütünüzden çocuğa geçip dokunabilir. Mukuslu kaka gibi
Aleyna C. Y.

Aleyna C. Y.

7 Şubat 2026 01:17
@Osman Gönülal doktor bey inşallah görür cevap verir gerçekten çok yorulduk ya dikkat etmeye çalışıyorum ama
Afranur K.

Afranur K.

7 Şubat 2026 01:20

Aleyna Cüni Yurt

@Osman Gönülal doktor bey inşallah görür cevap verir gerçekten çok yorulduk ya dikkat etmeye çalışıyorum ama

Hastalık takibi kısmına da yükleyin resimleri, burası bir nevi blog gibi orası daha takip alanı gibi.
Aleyna C. Y.

Aleyna C. Y.

7 Şubat 2026 01:23

Afranur Keskin

Hastalık takibi kısmına da yükleyin resimleri, burası bir nevi blog gibi orası daha takip alanı gibi.

Hastalık takibi kısmında kaka ile ilgili ekleme yeri bulamadım ishal var sadece ama ishal yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir