Kaka
73 görüntüleme
Z
Zelal ..
3 Ocak 2026 12:32
Bebeğim 45 günlük 4 gündür kakasını yapmadı. Çok huzursuz gazı çok var manasını değiştirdik sma comforta geçtik bir haftadır . Zeytinyağı mamasına damlatsam bi zararı olur mu
N
Nur
3 Ocak 2026 13:02
İki çay kaşığı atıyorum mamaya doktorum söylemişti. Bizde 5 gün yapmadık sonunda yapabildik, bende comfort kullandım gaz yaptı sanki prosneo ya başladık daha iyiyiz
Z
Zelal ..
3 Ocak 2026 13:06
Sizin bebeğiniz kaç aylıktı ben daha küçük diye tereddütteyim açıkçası verip vermeme konusunda
G
Gülcan Ş.
3 Ocak 2026 13:16
Benim kızım 7 aylık olacak ama 3 ay boyunca sert yumru seklınde kaka yapıyordu o süreçte ilaç fayda eder diye kullandık ama fayda göremeyınce sma comforta gectık hamdolsun iyi zeytin yagını ek gıdada kullanıyoruz arada poposu pişik olunca makat arasına damlatıyorum
Ş
Şeyma
3 Ocak 2026 14:22
Ben 1 haftalıkken başladım eczaneden asiti alınmış zeytinyağı alın ve her sabah aç karnına bir çay kaşığı içirin biz böylelikle kabızdan kurtulduk eğer mamasının kabızlık yaptığını düşünüyorsanız mamayı değiştirin.. aynı zamanda Osman hoca eğer gaz çıkışı olmazsa kaka yapamaz demişti gazının çıktığından da emin olun
N
Nur
3 Ocak 2026 16:27
Bir aylığız canım biz, e bebekte kristal marka var bebekler için onu kullanıyorum