Kaka

40 görüntüleme
B

Betüllll

25 Aralık 2025 11:12
Bebeğim 8 aylık kakası sert değil ama 4 günde 1 yapıyor neredeyse . Bugün kakasında siyah kum gibi noktalar vardı yediğinden kaynaklı olabilir mi? Bu ara trabzon hurması, brokoli yedi geri kalan hep standart avokado muz peynir Armutu biraz vermiştim. O da kakasını yapabilsin diye. Cevap yazarsanız çok sevinirm kum gibi taneler sertti baya çişinde bi problem yok sadece kakasında ilk defa denk geldim
Gözde B. .

Gözde B. ..

25 Aralık 2025 20:12
Amme yani trabzon hurmasi siyah noktalıkaka sebebi. Ben ne zaman yedirsem sonuç aynı. 😅 4 gunde 1 rutin görünüyor, genelde rütin durumlar için endişe edici bir sey söylenmiyorama bir uzmana danışın derim. Biz doktorumuzun tavsiyesiyle kaka sertliği hafif kabizliklarda 5 damla kadar zeytinyağı veriyoruz. 7 bucuk aylık bebegim artıkdaha fazla veriyoruz. Anüse de surebilirsiniz, bebeğiniz zorlanacağı icin yapmayabilir geciktirebilir, anüse sürülen zeytinyağı kolay çıkarmasini sağlıyor. Karnina masaj yapın, zıbınustunden de yağ sürmeden yapabilisiniz ve hareket etmesi cok iyi gelir, özellikle karın üstü egzersizleri tavsiye ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir