Kaka

108 görüntüleme
D

Dilhan C.

28 Kasım 2025 21:35
Bebeğim mama ile besleniyor 2 3 güne 1 kakasını yapıyor ve çok fazla yapıyor 2 gündür üst üste kaka yaptı kıvamı daha katı ve az miktarda yaptı bugün yaptığı kakanın rengi açık sarı pütürlü ve kahverengi parçalar vardı içinde jel gibi değildi
İlsu O. K.

İlsu O. K.

30 Kasım 2025 00:58
Dilhan Hanım Merhaba; kaç aylık bebeğiniz?
D

Dilhan C.

30 Kasım 2025 07:11
5 aylık ama biyolojik olarak 4. Ayına yeni girdi
İlsu O. K.

İlsu O. K.

30 Kasım 2025 14:46
Yani muhtemelen normal ☺ çünkü zaten anne sütü ya da formül alan bebeklerin kakaları sarı tonları yeşil tonları olur. Bazen kıvamlı püre gibi bazen biraz daha sıvı ama ishal değil bahsettiğim. 2-3 güne kaka yapması normal 5 güne kadar normal bazı bebeklerde 10 güne çıkabiliyor. Kahveye yakın bir renkte normal.
Beyaz-siyah-gri-kırmızı değilse endişe etmeyin
İshal,sümük,kırmızı ya da siyah nokta yoksa endişe etmeyim. Ek gıda alıyor olunca daha sık göreceksiniz öyle kakalar yedikleri pıtır pıtır çıkacak. Günde 1 den fazla kaka olması normal. Siz bez içinde dağılmış gördüğünüz için ekstra çok görüyorsunuzdur. Benim oğlumunda hep öyledi ek gıda ile işler iyice karıştı. Yine bir kaç gün bakın yani rahat yapıyorsan ishal yoksa rengide normalse merak etmeyin içinize sinmezse bir doktorunuza danışın ☺🙏🏻
D

Dilhan C.

30 Kasım 2025 16:51
Evet doktorumuza sordum normal olabileceğini kakanın formunun bazen değişeceğini söyledi zaten 1 gün sonra tekrardan yaptı kakasını normal olarak yaptı benim aklıma takılan o kahverengi parçalar oldu parça dediğimde büyük parça değildi hatta özellikle kulak çöpü ile kontrol ettim kan mı diye ama çok şükür öyle bir şey de değildi 🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir