Kahvalti Yapmiyor - 9 Ay

136 görüntüleme
Y

Yagmur

12 Mart 2026 15:54
Merhaba. Kizim 9 aylik oldu. Gunde 2 ana 1 ara ogun yapiyor. Oglen yemegini ve ara ogunu hep keyifle yiyor ama kahvalti yapmak hic istemiyor. Cogu zaman yemeden kalkiyor. Nasil bi yol izlemeliyim? Sabah 5-6 gibi mama yiyor ve 7:30 gibi uyaniyor.
R

Rabia K. ..

12 Mart 2026 17:03
Gece beslendiği için tok uyanıyor olabilir mesela siz o saate yemek yeseydiniz kahvaltı için aç olur muyudunuz
N

Nazlı

12 Mart 2026 17:09
Rabia hanıma katılıyorum. Aç olmadığı için yemiyordur. Gece beslenmesini biraz erkene çekerseniz sabah aç uyanacaktır
Y

Yagmur

12 Mart 2026 17:44
Rabia K.
Gece beslendiği için tok uyanıyor olabilir mesela siz o saate yemek yeseydiniz kahvaltı için aç olur muyudunuz
Evet haklisiniz bunu dusunerek ml olarak az veriyorum aslinda. 60 ml gibi ve uyandigi gibi de kahvalti hazirlamiyorum aslinda
Y

Yagmur

12 Mart 2026 17:45
Nazlı
Rabia hanıma katılıyorum. Aç olmadığı için yemiyordur. Gece beslenmesini biraz erkene çekerseniz sabah aç uyanacaktır
Evet sabaha dogru cok az mama yiyor
R

Rabia K. ..

12 Mart 2026 17:50
Yagmur
Evet haklisiniz bunu dusunerek ml olarak az veriyorum aslinda. 60 ml gibi ve uyandigi gibi de kahvalti hazirlamiyorum aslinda
Kahvaltıyı biraz daha açlık sinyallerine göre deneseniz bir gün deneyerek anlaşılır ancak
E

Esra

12 Mart 2026 18:42
Oğlum uyandıktan 1-2 saat içinde kahvaltı yaptırıyordum hazırladıklarım hep kalıyordu bir saat daha geciktirince bitirdiğini farkettim biraz kahvaltı saatini ileri almanızı o aralıkta da mama vermemenizi öneririm a (ek gıda 9 ay itibariyle ile mama yarı yarıya kalori dengesinde)
Y

Yagmur

12 Mart 2026 18:56
Esra
Oğlum uyandıktan 1-2 saat içinde kahvaltı yaptırıyordum hazırladıklarım hep kalıyordu bir saat daha geciktirince bitirdiğini farkettim biraz kahvaltı saatini ileri almanızı o aralıkta da mama vermemenizi öneririm a (ek gıda 9 ay itibariyle ile mama yarı yarıya kalori dengesinde)
Ama cok acikmaz mi o kadar beklrse. gece de az veriyordum cunku
E

Esra

12 Mart 2026 19:08
Yagmur
Ama cok acikmaz mi o kadar beklrse. gece de az veriyordum cunku
Açıklığında tepkileri değişiyor bebeklerin ben kendi tecrübemden yararlanarak fikir verdim açlık sinyallerine göre hareket etmeniz daha doğru olur kahvaltıyı erteleme süreciyle vermeye yakın sabırsızlığının arttığını bir an önce istediğini farkettim naçizane kendi tecrübelerime dayanarak yorumladım bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz
Y

Yagmur

12 Mart 2026 19:25
Esra
Açıklığında tepkileri değişiyor bebeklerin ben kendi tecrübemden yararlanarak fikir verdim açlık sinyallerine göre hareket etmeniz daha doğru olur kahvaltıyı erteleme süreciyle vermeye yakın sabırsızlığının arttığını bir an önce istediğini farkettim naçizane kendi tecrübelerime dayanarak yorumladım bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz
Tesekkur ederim yarin bir tik daha gec vermeyi denicem 🙏🏼
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir