Kahvaltı ve Yemek Yemek İstemiyor

176 görüntüleme
E

Eylül R. E.

9 Mart 2026 17:39
Merhaba kahvaltı asla yapmıyor sadece domates peynir çok az yumurta ve diğer kahvaltı türlerini reddediyor yemek olarak makarna ve bulgur pilavı yiyiyor et tavuk balık köfte yemiyor ağzında 1 saat rekor 2 saat tutup çıkarıyor ergotrapiste 2 aydır götürüyorum hala aynı ne yapabilirim 2 yaşına kadar formül mama ile devam edip ara ara çorba içirebiliyorum
Emel C.

Emel C.

9 Mart 2026 18:30
Suan kaç aylık bilmiyorum ama bazı bebekler kahvaltı pek sevmeyebiliyor benim bebegim 10.5 aylık kahvaltıyla arası pek yok zorlamıyorum belki ona yemek yemek sıkıcı geliyor olabilir kendi başına yemesine izin verin döküp saçsın biraz eğlensin ben ilk zamandan beri öyle yaptım suan kendi makarna sebze falan koydugumda kendi yiyebiliyor
E

Eylül R. E.

9 Mart 2026 18:33
Şuan 25 aylık yeme evresine çoktan geçmesi gerekiyordu
K

Kutsal K.

27 Mart 2026 10:40
Ergoterapist ne önerdi acaba? Benimde bebeğim 22 aylık asla birşey yemiyot eskiden yediği makarna çorba veya yogurttu şuan onları bile tadına dahi bakmıyor yemiyor. Kaşık sofra yemek gördüğü gibi basıyor çığlık ağlama kaçıyor ben de artık sinirleniyorum bazen sesin yukseliyor ağlıyorum sadece kendimde çok kötüyüm ona da kötü gelitorum ne yapacağım bilmiyorum 
Y

Yasemin Y. D.

29 Mart 2026 01:14
Kutsal Koc
Ergoterapist ne önerdi acaba? Benimde bebeğim 22 aylık asla birşey yemiyot eskiden yediği makarna çorba veya yogurttu şuan onları bile tadına dahi bakmıyor yemiyor. Kaşık sofra yemek gördüğü gibi basıyor çığlık ağlama kaçıyor ben de artık sinirleniyorum bazen sesin yukseliyor ağlıyorum sadece kendimde çok kötüyüm ona da kötü gelitorum ne yapacağım bilmiyorum 
üzülmeyin 21 aylık kızım aynı şekilde ne makarna ne yoğurt hiç bişi yemiyor sadece portakalla yaşıyoruz bu ara sanırım dönem dönem değişiyor ben de çok yoruldum üzüldüm gerildim ama çözüm bulamadım doktorumuz ısrar etmememizi söyledi ben de bıraktım artık 🙁
K

Kutsal K.

29 Mart 2026 04:31
Yasemin Yeşim Durmazer
üzülmeyin 21 aylık kızım aynı şekilde ne makarna ne yoğurt hiç bişi yemiyor sadece portakalla yaşıyoruz bu ara sanırım dönem dönem değişiyor ben de çok yoruldum üzüldüm gerildim ama çözüm bulamadım doktorumuz ısrar etmememizi söyledi ben de bıraktım artık 🙁
Bizimki meyveyi oldu olası yemez zaten ama bu son 2 3 aydır böyle dönemsel olsa bu kadar uzun sürer mi ?

Bide aynı aylık kızımız olduğu için sormak istiyorum şuan bizi en çok yoran şey gece 1 2 saat uykuya geçiş direnmesi daha sonra gece kalkıyor kaç defa 1 saat 2 saat sadece ağlıyor öyle ne yapsam doktora da götürün muayenede sıkıntı yok dedi ama psikolojikmen kötüyüm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir