Kahvaltı Sorunu
160 görüntüleme
B
Beyda Ş.
11 Ağustos 2026 12:29
bebeğim tam 8 aylık anne sütü ile besleniyor ne yaptıysam yapayım gündüzleri kahvaltı yaptıramıyorum emmek istiyor öğleden sonra be akşama doğru yemek yiyor fakat sabah saatlerinde istemiyor , yumurta peynir avakado vs hiç bir şekilde veremiyorum birden fazla çeşit denedim yine de yemiyor bu durumu yaşayan var mı
M
Merve Ç.
11 Ağustos 2026 12:39
Oğlum bir yaşında aynı sorunu yaşadık kilo alımı iyiydi ve emiyordu ben ısrar etmeden önüne kahvaltı koymaya devam ettim hala çok iyi değil ama zeytin peynir domates yumurta çatalla biraz biraz yiyor uykuya geçmeden bir ara öğün yapıyorum uyutuyorum 8. Aydan sonra damak tatları daha da gelişiyor farklı şeyler deneyin Hergün mıhlama yerse sıkılıyordu benimki
N
Nilüfer B.
11 Ağustos 2026 12:43
Benim oğlum da 7 aylık. Anne sütü içiyor sadece. Ve hala ek gıda yemeyi sevmiyor. Sabahları bazen yiyor ama o da 1 kaşığı gecmez. Uykusu varsa asla yemiyor illa süt istiyor. Akşamları da çok sevmiyor yemeyi. Ben de alışması için zorlamıyorum, illaki yiyecek bir yerden sonra.
M
Merve Ç.
11 Ağustos 2026 12:45
Benim oğlum da 7 aylık. Anne sütü içiyor sadece. Ve hala ek gıda yemeyi sevmiyor. Sabahları bazen yiyor ama o da 1 kaşığı gecmez. Uykusu varsa asla yemiyor illa süt istiyor. Akşamları da çok sevmiyor yemeyi. Ben de alışması için zorlamıyorum, illaki yiyecek bir yerden sonra.
E
Ema
11 Ağustos 2026 12:55
Meyve ve sebzeleri tek cesit olacak sekilde vol anne sutuyle karistirin. Boyle bir geçiş sureci yapabilirisniz
Yükleniyor...