Kahvaltı Problemi.
81 görüntüleme
H
Hilal A.
20 Temmuz 2025 05:54
13 aylık bebeğime birkaç aydır kahvaltı yaptıramıyorum. Yumurta omlet çeşitleri pankek krep ne varsa yemiyor. Asla ağzına sürmüyor. Diğer öğünlerde bir şekilde yiyor. Ama kahvaltıda iki üç zeytin azcık yoğurt ya da kefir bu kadar. Yaşayan çözüm bulan var mı
A
Ayşe N. S. ..
20 Temmuz 2025 06:04
12 aylık kızım aynı problemi yaşıyorum birkaç aydır yumurtayı kesinlikle yemiyor sadece bikac kaşık yoğurt mollers balık yağı vermeye başladım faydası oldugunu düşünüyorum yumurta harici sigara böreği patates kızartması domates zeytin tarzı az da olsa yemeye basladi
H
Hilal A.
20 Temmuz 2025 06:32
Ben de mollers kullanıyorum ve hiç etki göremedim birde mor meyve karışımı yok hala ne yapacagımı şaşırdım artık

Büşra A.
20 Temmuz 2025 06:42
Bende aynı kahvaltı öğününü hiç sevmiyor. Sabahları emzirme yapmıyorum bazen kaçıyor meme diye çok ağladığında kıyamıyorum dişleri rahatlasın diye emziriyorum bu durumda olduğu gibi kahvaltıyı etkiliyor
H
Hilal A.
20 Temmuz 2025 07:05
Sabah uyanır uyanmaz meme istiyor veriyorum ben de ama kahvaltıyı bir bir buçuk saate ayarlıyorum bence bununla alakalı da değil genel olarak kahvaltı istemiyor sanıyorum

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
20 Temmuz 2025 11:49
Bu durum bazen yetişkinlerde bile görülüyor. Her birey sabah kahvaltısına yatkın olmayabiliyor. Aynı durum bebekler için de geçerli olabilir. Yumurtayı ve kahvaltılıkları tamamen reddettiğini pekiştirmemek için, bu besinleri akşam öğününde oyunla veya farklı sunumlarla yeniden denemek faydalı olabilir 💐